Dr. Schandl Károlyról szeretnék véleményeket. Székesfehérváron szülész-nőgyógyász. Eddig csak jókat hallottam róla. Ki szült nála?
Mennyit kért a szülésért?
19 hetes kismama
Látom, nem sok választ kaptál...
Pedig engem is érdekelne. Egy ott dolgozó szülésznő ajánlotta nekem. De konkrét árakatt ő sem tudott.
Egyébként te hozzá jársz? Elérhetőséget tudsz adni? Mennyit kér egy vizsgálatért.
köszi
bár te kérdeztél...
En sem javaslom, bar idokozben gondolom megvannak a magad tapasztalatai. Nagyon penzehes, szinte mar gatlastalanul. A szulesemre csak fel oraval elotte setalt be, bar 6 oraig vajudtam. Ejszaka volt, aludt. Szerencse hogy az utolso fel oraban odaert, mert komplikaciok tamadtak, tul nagy volt a babam valla es beszorult. Vegul sikeresen kiszedte belolem, csak a vallat torte el.
Mikor akartam masodik babat es nem jott ossze, ki akartam magam vizsgaltatni vele, hogy miert. Ezt kerek perec megtagadta, szerinte nem volt semmi bajom, Idokozben kiderult hogy volt, eleg komoly, de felmentem Pestre es ott kezeltek. 10 perc alatt " kivagott" a maganrendelobol, a 8000 et persze elkerte, ugy fordultam ki a rendelobol, mint akit megloptak. Nem kaptam semmit a penzemert.
Neki csak a szulesben van uzlet, lelkiismeretesnek sem mondanam.
hű, tényleg jó régi téma, de akkor is le kell írnom nekem is véleményemet: 2012 novemberében szültem nála, előtte magánrendelésre jártam hozzá a 16. héttől. mindig kedves, türelmes volt, soha nem nézegette az óráját vagy siettetett, ha több kérdésem volt. igaz, volt hogy 10 perc alatt végeztem, de volt, hogy ennél jóval tovább kérdezősködtem. a szülésnél az ügyelet hívta őt, negyed órán belül ott volt, végig velünk volt, ha kellett a háttérben, de ki sem ment a szülőszobából. szakmailag, emberileg korrekt volt. minden nap benézett pár percre, hogy hogy vagyok, rendben van-e minden. az utolsó napon varratszedésen kapta a borítékot, de nem nézte meg, hanem mosolyogva megköszönte, gratulált mégegyszer. a kontrollon is korrekt volt.
nekem nagyon jó volt a tapasztalatom, megint őt fogom választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!