Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek ha depresszi...

Mi a véleményetek ha depresszióra, "szenvedésre" még több gyereket vállalnak?

Figyelt kérdés

Ismerősnél látom.. alapból nem voltak épek, de vállaltak egy gyereket. Egyáltalán nem bírtak vele, folyton szarul voltak, kupi volt, inkább abba hagyta a szoptatást az anyuka, hogy más is etethesse tapszerrel stb. 1 évesen bölcsibe adták, anyuka nem dolgozott. Bevállaltak még egy gyereket, még rosszabb lett a helyzet, szörnyen szét voltak esve, látszott, hogy teljesen idegesíti őket a két gyerek, az is bölcsibe került heti 5 napra, ottalvosan, anyuka nem dolgozik. Aztán perszek ők 3 gyereket akarnak.. az ételt minden nap rendelik, bejáró nő van, a gyerekek nyári szünetben is 5 napot ovi/bölcsiben, konkrétan egy hétvégén sincsenek náluk a gyerekek. Amúgy nem gazdagok, hogy félvállról megengedhessék a plusz segítséget.

Most terhes a nő, utálja a terhességet, tiszta depi, de hát ők ugye szeretik a gyerekeket és ezt is szeretni fogják. Ennyi az indokuk.

aug. 10. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Mindegy kinek mi a véleménye, magánügy a gyermekvallalas
aug. 10. 20:49
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Neked ehhez mi közöd van?
aug. 10. 21:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Szomszédok és egyszerűen nagyon idegesítenek. Nekem panaszkodik folyton, még amikor egy gyerek volt 1-2-szer vigyáztunk rá, még most is nyomatja, pedig nekünk is van 2 gyerekünk. Ő nem viszonozta, de nem is akarom, mert nagyon felelőtlenek.
aug. 10. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Semmi közöd hozzá
aug. 10. 21:34
 5/12 anonim ***** válasza:
63%

Mond neki, hogy nem érdekelnek.

Ha itt nagy a szád, akkor szemtől szemben is legyen az.

aug. 10. 21:39
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Inkább nem írom le.

Ezt akartuk, itt az elletőpolitika eredménye, ékes példája, miért csőd amit művelnek ezen a téren az "okosok"

aug. 10. 21:54
 7/12 anonim válasza:
88%
Huhh szüleim pont ugyanilyenek, 5en vagyunk tesok, a kissebeket már én gondoztam kiskamasz korom óta. Apa az csak iszik, anya meg alkalmatlan mindenre mert depressziós. 19L
aug. 10. 21:59
 8/12 flora08 ***** válasza:
88%
Őszintén? Anyaként rettenetesen feldühít ez. A legegyszerűbb azt mondani, hogy nincs közünk hozzá, meg magánügy. Valóban, nem szólhatunk bele, nincs hozzá jogunk. De számomra is felfoghatatlan, hogy amikor egy gyerek is sok, bevállalnak még egyet, meg még kettőt. Dolgoztam óvónőként, mielőtt megszületett a fiam, (most gyógypedagógus vagyok), tudnék mesélni, de nem teszem, etikátlan volna. A szörnyű az, hogy erre simán azt mondjuk, hogy az ő dolguk, miközben sokszor úgy érzem, én vagyok a világ rossza, amiért a fiamnak nincs, és nem is lesz tesója. Azt valahogy senki nem fogadja el, hogy így vagyunk boldogok és nem vágyunk többre, nem is volnánk alkalmasak rá. De az, hogy jönnek sorban, és nem foglalkoznak velük, minden mindegy, majd lesz valahogy, nulla tudatosság, az teljesen rendben van 🤦
aug. 10. 22:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rendben csak szerintem kívülről nem igazán lehet bármi pozitívat elérni. Egyszerűen túl kevés az információ, pláne egy ilyen kis leírás alapján.
aug. 10. 22:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát szomorú, hogy van ilyen, de szerintem se kell beleszólni, ha idegesítenek, szakítsd meg velük a kapcsolatot, már amennyire egy szomszéddal meg lehet.
aug. 10. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!