Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig húzhatom így ki?

Meddig húzhatom így ki?

Figyelt kérdés
Sziasztok 32 hetes vagyok ma Bejöttem a kórházba mert magzatvíz szivárgásra utaló jel volt és kiderült, hogy tényleg a magzat vizem szivárog bent tartottak azt mondták valószínű fertőzés miatt kezdett el folyni de azt nem mondtak, hogy így meddig húzhatom még csak annyit,hogy a végéig fix nem fogom kihúzni
aug. 7. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ, hogy hol repedt a burok.

Nekem pl. eléggé fent repedt, ezért nem sok víz szivárgott el, és nem is folyamatosan.

Nekem ez a 36. héten volt, így mondták, hogy ezért a pár napért nem is próbálják már visszatartani, gondolom a 32. héten azért tenni fognak érte.

Nem tudom, hogy kaptál-e tüdőérlelőt, de azért itt napok is számítanak, szóval fő a pihenés és a nyugalom!

Holnap biztos mondanak többet, ha gondolod, akkor megírhatod, szurkolok nektek, hogy rendben legyetek!

aug. 7. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy pénteki nap volt olyan furcsa érzésem mintha magzatvíz szivárgott volna de aztán elmúlt szombaton is volt de nem sok mennyiség így igazából én azt hittem hogy sima folyás nem is mentem akkor be a kórházba majd vasádnap reggel úgy keltem hogy szabályosan folyt a magzatvízem 35het voltam kaptam tüdő érlelőt és meg is született a baba. Szerintem ha csak nagyon kicsit szivárog és pihensz nyilván a kórházba mást nem tudsz csinálni így ki húzhatod még 1-2hétig is talán de őszintén nem hiszem hogy a 36.hétig ki fogod húzni.
aug. 7. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szobatársamnak 30 hetesen kezdett szivárogni. Kapott tüdőérlelőt, ab-t, szépen teltek a napok, végül már 2 hét. Aztán az egyik orvos úgy döntött, hogy nem kell ab. 2 nap múlva megszült. Nőgyógyászok szerint nem volt összefüggés, gyerekorvosok szerint igen.
aug. 7. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Azt azért tudd , hogy a magzatvíz ha szivárog is, közbe folyamatosan újra termelődik , igyál sok vizet, az is nagyon segít többet termelni.

Szoritok, hogy par hetet meg birjon.

aug. 7. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem rosszak a fertőzéses értékek, vagy javulnak antibiotikumra, illetve van elég víz a babának, akkor próbálják benttartani, amíg lehet. Feküdj, igyál sokat, a folsav is segíti a magzatvíz termelődését, egyél avokádót. Minden nap számít, de akármi történik, a 32. hét már nem olyan rossz. Kitartást!
aug. 8. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!