Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Köhögéscsillapítás terhesen....

Köhögéscsillapítás terhesen. Hogyan?

Figyelt kérdés

Voltam hétfőn orvosnál, gégegyulladásom van, de tüneti kezelésen kívül semmit nem kaptam rá, azt is "csak ha muszáj" felszólalással. Hétfőn kell visszamennem. A torokfájásom talán enyhült, de borzasztóan köhögök. Szárazköhögés, hányásig, rohamokban tör rám.

Inhalálok salvus vízzel, szopogatok gyógynövényes cukorkát, de mintha egyre rosszabb lenne csak. Este rendelt a dokim, felhívtam, azt mondta köhögés csillapítót nem szeretnek várandósoknak felírni, bírjam még, pénteken jelentkezzek.

Nagyon kivagyok már, elegem van, semmit nem alszunk. Van esetleg hatásos házi praktikátok?

aug. 1. 07:58
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a Herbal Swiss forró italpor segített sokat.
aug. 1. 08:03
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Herbal swiss termékeket szedhetsz. Van belőle köhögéscsillapító is.
aug. 1. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Libexin
aug. 1. 08:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Amikor a kisfiammal voltam az utolsó másfél hónapban terhes végig a Herbal swisst ittam...semmit nem használt :( Főztem hagyma teát, mézzel, mentával, hecsedlivel, naranccsal és citrommal. Minimálisan enyhítette.

Most a második babát várom, a gyerkőc a jászótérről haza hozott valami rémséget. Az agyamat is kiköhögöm kb, viszont ez most 1 hét alatt csillapódik. 2-3 evőkanál mézbe belefacsartam 1 citromot, meg a húsát is belekotortam és azt kanalazom egy-egy köhögőroham után. Így viszonylag nyugodtan aludtunk mind.

Meg kámforos krémmel kenem a mellkasom, torkom.

aug. 1. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:
48%

Mézet próbáld meg.

Egyébként lehet kellene antibio, ugyanis terjed a szamárköhögés, aminek pont ez az ismérve, rohamokban tör rád a köhögés hányásig. Azt pedig baci okozza, aminél talán segíthet az antibiotikum.

aug. 1. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!