10 hetes vagyok. Elmúlt a hányinger, hányás, nem korai még?
Figyelt kérdés
Az 5. héttől kezdve erős hányinger gyötört egész nap, hánytam is napi 4-5 alkalommal, meg folyamatos volt az émelygés. A héten ez mérséklődött, mondhatni 2 napja meg is szűntek a tünetek. Nem korai, hogy már 10 hetesen nincs hányinger? Nálatok mikor szűnt meg? Kicsit félek, hátha valami hormontermelődés állt le... Aggódjak? Dokihoz jövőhétre van időpontom.2008. jan. 9. 15:08
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj,nincsen semmi baj.
Nekem 9 hetesen múlt el a hányinger és jelentem a babócám remekül van!:D
Boldog babavárást!
15 hetes kismami
2/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is elmúlt, én most vagyok 11 hetes és egy hete megszűnt minden émelygés.Én nem aggódom annyira, mert a mellem is feszülget, hasam is szúrkálgat,meg növöget a pocim,Én ma megyek amúgy uh-ra, de azért izgulok, hogy minden rendben legyen.Biztosan nincs semmi baj, hidd el szerencsések vagyunk,de ha gondolod, hívd fel a dokit,hogy megnyugtasson.De gondolj bele van aki meg sem érzi hogy terhes.
Gratula a Babához, és ne aggódj!
3/5 anonim válasza:
Szerintem örülj neki hogy elmúlt!Nem értem ez miért baj?Nekem egyáltalán nem volt hányingerem,nem is hánytam,és most vagyok 22 hetes terhes.A babám szépen nő,egészséges.Üdv!
4/5 anonim válasza:
Én a 12.-13. hétig voltam rosszullevős ájulós.(de csak a 7.héten kezdtem)Örülj neki,h vége!Hidd el,lesznek még cifra dolgok.:):):)Nyugalom és jó babázást.
5/5 anonim válasza:
nekem nincs egyáltalán semi és nem baj azt mondják örüljek neki tehát neked is nyugi nem kell parázni őrülni kell szépp baba várást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!