Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok ,...

7 hetes terhes vagyok , tegnap este egy nagyon pici barna színű folyadékot vettem észre a fehérneműmön. Nektek is volt hasonló ?

Figyelt kérdés

2024. júl. 27. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Nekem nem volt, de sokaknak van.

Azt mondják, amíg nem friss vér, nem lehet gond.

A barnázás alvadt vér, ami lehet egy elpattant hajszálér pl.

Mindenesetre, ha még ilyet tapasztalsz, akkor mindenképp menj el a nőgyógyászodhoz.

Egyrészt, hogy megnyugodj. Ilyenkor nem hiányzik a stressz.

Másrészt, mert az a biztos, amit a doki mond. Látatlanban, hozzánemértők véleménye: olyan-amilyen.

Boldog babavárást! 😊

2024. júl. 27. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt, igaz 5 hetesen. Én rögtön nőgyógyászhoz mentem vele, kaptam progeszteronpótlást. Azóta elmúlt, doki szerint elpattant hajszálér okozta. Ha nem múlik én elmennék vele orvoshoz a helyedben.

Jó egészséget Nektek!

2024. júl. 27. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Előfordul az ilyen, de mindenképp menj orvoshoz. Nekem 6 hetesen volt kisebb vérzésem, nekem is azt mondták, hogy barnázás előfordulhat, de ha friss vér akkor valószínűleg vetélés. Nekem friss vér volt, de nem sok, elmentem dokihoz és szerencsére minden rendben volt, egy hematóma okozta a vérzést.
2024. júl. 28. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!