Terhesen tojásfehérjés váladék normális?
Figyelt kérdés
Pár napja olyan peteéréskori érzés volt a hasamban, és most egy darab tojásfehérjés váladékot, amiben fehér "cafatok" is voltak, találtam a bugyimon. Szaga nincs és nem is viszket. Elnézést a részletezésért, de valahogy le kellett írnom.
Jelent valami problémát ez a váladék és hasfájás?
2009. jan. 6. 18:01
1/2 anonim válasza:
Sztem nem baj,nekem is volt hasonló megnézte a doki és azt mondta normális, nincs benne baci. De már előtte mondta,h. ilyenkor több a mennyisége a folyásnak de azért megnézi.
35 hetes kismama
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én 15 hetes vagyok, általában nem szoktam aggódni. Nekem az elejétől kezdve több a folyásom, mint azelőtt, de nem is kérdeztem az orvost, mert nem büdös, és nem is viszket.
Gondolom ez természetes ilyenkor. De alapjában véve tényleg nem szoktam semmit túldramatizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!