Mennyire felelőtlenség erre a heiyzetre babát vállalni?
Ha a TE családodnak van olyan háttere, hogy bármikor pakolhatsz, csomagolhatsz és meglesztek, akkor igen.
Ezt most azért írom, mert friss a kapcsolat, élettapasztalatod, saját egzisztenciád, munkatapasztalatod 0. Most jöttél az egyetemről. Ha a baba ovis korú lesz, nehezen fogsz munkát találni. Minden tekintetben a palidtól fogsz függni.
Én nem leszek népszerű, de szerintem nem vagy még 40, hogy emiatt aggódnod kellene. Én elvetetném a babát, és felépítenék egy olyan életet, amibe belefér egy gyerek.
De ez csak én vagyok, ezt neked kell érezned, látnod. Elsülhet jól is természetesen, mi nem ismerjük a szitut, így kicsit "lelketlen" választ tudok csak adni.
Egy a lényeg, mindig legyen hova lelépni, sose azért kelljen ottmaradnod, mert nincs hova menned.
Csak akkor vállald, hogyha minden kötél szakad, akkor van "menekülési útvonal". Ha hazatudsz jönni, tudsz lakhatást biztosítani ill. van annyi félretett pénzed, hogy amíg bölcsibe tudod adni és találsz munkát meg tudjatok élni.
Mindenre fel kell készülni, nem szabad kiszolgáltatott helyzetbe kerülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!