Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második trimeszterben hányás,...

Második trimeszterben hányás, lehet gond, vagy normális? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tudom, van, akinek az egész terhességet végigkíséri.

Az elsőnél nekem is úgy volt.

De most 19 hetes leszek, és egészen eddig egyszer sem(!) jelentkezett.

Csak most.

Jelezhet gondot, vagy ilyenkor is normális, akkor is, ha eddig nem volt?

júl. 12. 05:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, normális.

Hol el tűnnek a tünetek hol vissza térnek. Akár az utolsó trimeszterben is vissza térhetnek

júl. 12. 07:17
 2/3 A kérdező kommentje:

Csak azért ijedtem meg, mert mint írtam, a jelenlegi terhességemnél eddig egyszer sem hánytam, és mivel az elméleti kritikus idő elmúlt, gondoltam, ha eddig nem, akkor már nem is fogok.

Nem akkora gond nyilván, csak a baba miatt izgulok, vele rendben van-e minden, vagy nincs összefüggésben a 2 dolog.

(Tudom, minden terhesség más, így nem is akarom az előzőekhez hasonlítgatni.)

júl. 12. 08:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Én egyszer se hánytam, hányingerem se volt, egészen 1-2 héttel ezelőttig. Valószínűleg úgy feküdt a baba, hogy nyomta a gyomromat, így hányingerem lett, főleg reggel, de már újra nincs.

32-33 hetes voltam akkor😁 Szóval, ami késik, nem múlik.

júl. 12. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!