Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor tudom meg hogy fiu lesz...

Mikor tudom meg hogy fiu lesz e vagy lányka?

Figyelt kérdés
és ha nem tudom meg akkor az utolso pillanatban vegyek ruhát meg ilyeneket?csak a szine miatt tudjátok...:)
2010. okt. 31. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem szégyenlős akkor kb a 16-20. hétnél.

Egyébként a tapasztalat: az első egy-két hónapban, míg anyatejes, olyanokat kakil, hogy nincs az a pelus, ami ne engedné a háta közepéig folyni. :D Nagyon praktikus a fehér body sztem, mert hypozhatod.

Egyébként meg van egy csomó unisex szín is , 56osból vegyél olyat.

Hányadik hétnél jársz? 4D UH-n voltál már?

2010. okt. 31. 17:27
 2/6 kisnita ***** válasza:

Szia!

Én a 24. héten mentem 4D-s akkor mondták meg, hogy fiam lesz, de én valahogy már az elejétől éreztem hogy fiú. :)

Menj el 4D-re ha van rá lehetőséged mert nagyon nagy élmény! Mi azóta már közösen is megnéztünk a felvételt a kis fiammal és szerintem tudja, hogy ő van ott mert mutat a tévére és mondja, hogy Dádá (Dávid). Majd milyen jó lesz 10-20 év múlva megnézni...:)

2010. okt. 31. 17:31
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ...még csak tervezem..de már dolgozunk rajta és nagyon várom hogy jöjjön a baba:)
2010. okt. 31. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
első fiam 18hetesen "derült" ki,második 22hetesen! :) 38h.kismama
2010. okt. 31. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk már a 12. héten megmutatta magát a kislányunk. :)

De ez ritka, igazából a 16-18. héten tudják inkább biztosra mondani.

Amúgy én unisex színeket nem igazán találtam, így végül sok-sok rózsaszín ruhát vettünk, és reménykedtünk benne, hogy valóban kislány lesz. :)

Mondjuk én csak akkor kezdtem vásárolni, amikor már negyedjére is kislányt mondtak. S valóban az is lett, most 3 hetes a drágám. :)

2010. okt. 31. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:

az elsőnél nem tudtuk mi lesz, meglepi-lánykánk született.

én csak uniszex színeket vettem 56-62-esből (fehér, halványsárgás, halványzöldes, narancssrága, ilyesmik..., meg kaptunk egy csomó fiús ruhát, így a hazaérkezés után kapott néhány lányosabb holmit a rokonoktól.

a másodiknál már a 12. héten megmutatta a kis kukacot meg az egész cuccosst, teljesen nyilvánvalóan látszott, mondjuk jó gép volt és tapasztalt szonográfus szaki.

de általában tényleg a 16. hét környékén szokták tudni biztosra megmondani.

2010. okt. 31. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!