Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés az összehúzódás?

Milyen érzés az összehúzódás?

Figyelt kérdés
Betöltöttem a 26.hetet,és nem tudom eldönteni,hogy haskeményedéseket érzek e,vagy valami gond van.A terhességem elején voltak enyhe mensi szerű görcseim és azóta nem,tegnapig.Vannak olyan összehúzódásaim,amik nem fájnak (gondolom ez a keményedés),de tegnap óta enyhe mensis görcseim vannak.Naponta kb.4-5.Ez nagy baj?Mitől van?Holnap megyek a dokimhoz,de addig légyszi írjatok,félek!!!
2009. jan. 6. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen amit leirtàl az az osszehuzodàs,de ne aggodj nem lesz semmi baj!DE PIHENJ!Fekudj sokat ne emelj nehezet!Ne eroltesd meg magad!Ha teheted maradj az àgyban!Nyugi!!!!!!

Valoszinu hogy a doki is ezt fogje mondani!

2009. jan. 6. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok!A babàt èrzed ,hogy mozog?Nem idegesitetted felmagd valamin?Vagy nem csinàltàl valami megeroltetot?Emelès vagy ilyesmi?
2009. jan. 6. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
görcsoldásra magneB6-ot szedhetsz, ha még nem szeded
2009. jan. 6. 13:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod,igen a babuci mozog,sőt arra szoktam gondolni,hogy szokott e alukálni egyáltalán. :)

Akkor a fájdalmatlan érzés az lenne a keményedés.

Még arra gondoltam,higy nem e most fog jobban nőni a pocim,és attól lennének az enyhe mensis görcsök?

Jóslófájásnak meg még nagyon korai!

2009. jan. 6. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Elso:igen joslo fàjàsnàk elèg korai.De ha èrzed a babàd akkor szerintem semmi gondd!Pihenj sokat!
2009. jan. 6. 13:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy írtatok,próbálok pihenni és megnyugodni.

Ma csak reggel volt pár másodpercig mensis görcsöm,meg dél körül egy összehúzódás.

2009. jan. 6. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Vegyél be Magne B6-ot!
2009. jan. 6. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt ilyen, kb.31 hetesen. Mondtam a dokimnak és azt javasolta,h. (még)többet kéne pihenni Magne B6-ot szedni kéne 3x1-et de ha nem elég akkor mehet a 3x2. Mostanra elmúlt, már csak a keményedés maradt, bár az elég gyakori és kellemetlen. A keményedésre egyébként még annyit mondott,h. figyeljem és ha naponta 10-nél többször érzem, akkor szóljak neki.

Üdv:

35 hetes kismama

2009. jan. 6. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!