Milyen érzés az összehúzódás?
Igen amit leirtàl az az osszehuzodàs,de ne aggodj nem lesz semmi baj!DE PIHENJ!Fekudj sokat ne emelj nehezet!Ne eroltesd meg magad!Ha teheted maradj az àgyban!Nyugi!!!!!!
Valoszinu hogy a doki is ezt fogje mondani!
Köszi a válaszod,igen a babuci mozog,sőt arra szoktam gondolni,hogy szokott e alukálni egyáltalán. :)
Akkor a fájdalmatlan érzés az lenne a keményedés.
Még arra gondoltam,higy nem e most fog jobban nőni a pocim,és attól lennének az enyhe mensis görcsök?
Jóslófájásnak meg még nagyon korai!
Köszönöm,hogy írtatok,próbálok pihenni és megnyugodni.
Ma csak reggel volt pár másodpercig mensis görcsöm,meg dél körül egy összehúzódás.
Szia!
Nekem is volt ilyen, kb.31 hetesen. Mondtam a dokimnak és azt javasolta,h. (még)többet kéne pihenni Magne B6-ot szedni kéne 3x1-et de ha nem elég akkor mehet a 3x2. Mostanra elmúlt, már csak a keményedés maradt, bár az elég gyakori és kellemetlen. A keményedésre egyébként még annyit mondott,h. figyeljem és ha naponta 10-nél többször érzem, akkor szóljak neki.
Üdv:
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!