Okozhat bármilyen problémát?
Sziasztok 26 hetes vagyok már terhesség előtt is szedtem a floxetet (középsúlyos depresszió miatt) amikor kiderült a terhesség (6 hetesen) akkor konzultált több orvossal is és azt mondta, hogy szedehetem tovább azzal ártanék a babának és magamnak ha abbahagynám nőgyógyász azt mondta, hogy a pszichiáter tudja, hogy lehet - e szedni ez nem hozzá tartozik így nem tudja. Többször kellet mennem emiatt genetikai uhra és mindent rendben talált az orvos de most elkezdtem aggódni mert olvastam, hogy okozhat problémát
Egyébként 30mg-ot szedek naponta
Lehet a delressziodat kellett volna helyre rakni terhesseg elott nem?
Annyi biztos hogy a baba fuggo lesz mert hozzaszokik a gyogyszerhez.
Nézd, itt az előnyt és a kockázatokat kell mérlegelni. Mi a jobb a babának, ha szeded tovább, vagy ha elhagyod? Ha elhagyod, annak gondolom súlyos következményei lennének, hiszen okkal írta fel az orvosod ezt a gyógyszert. Ha szeded, akkor meg annak a kockázatát szenveded el. Tökéletes, kockázatmentes megoldás nincs, a kisebb kockázatot kell választani. Amire az orvosod egyértelműen elmondta, hogy a gyógyszer folytatása a kisebb kockázat. Ezért te így tettél. Ez a helyes döntés.
Nyilván a legjobb lenne, ha nem lenne szükség a gyógyszerre, de te már teherbe estél, felesleges arról értekezni, hogy előtte el tudtad volna-e hagyni. Terhesség közben az orvos javaslata ellenére nem szabad ezzel kísérletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!