Tenyérnyi nagyságú, 2. fokú égésem lett a hasam jobb oldalán, középen. 37 hetet betöltöttem, meg fog látszódni bármi a babán?
Figyelt kérdés
Én nem hiszek ebben szerintem ez butaság. Védi a burok, de mindenki más kérdezi tőlem, hogy nem fog nagyon meglátszódni a babán?? A védőnő azt mondta nem fog látszani. Voltam sürgősségi nőgyógyon ott nem volt eszembe ez mert azzal voltam elfoglalva hogy a babámnak semmi baja ne legyen! Minden rendben hála az égnek! Magánba járok dokihoz de majd csak hétfőn megyek. De mivel mindenki kérdezgeti meg mondja mostmár nagyon ideges vagyok, hogy tényleg nehogy a kis arcocskáján legyen valami.jún. 25. 23:14
12/12 anonim válasza:
15 ös, sajnálnivaló, hogy nem szereted magad! 🤣 jobbulást te kis sz@rházi ny.omorult :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!