Így elvállalni a gyereket, ha ő így áll hozzá?
Megismertem egy olasz srácot, aki 1 évig itt élt Mo-n, de május végén visszament Olaszországba. Fél évig szexkapcsolatban voltunk, nemrég kiderült, hogy terhes vagyok tőle. Mondta, hogy mindenben segíteni fog, amiben tud, csak akkor költözzek oda hozzá. De ha úgy döntök, hogy itt maradok, azt is tiszteletben tartja, csak akkor kevésbé tud segíteni, de mindenképp szeretné, ha megtartanám. Arra hivatkozott, hogy ő egy vallásos családban nőtt fel és az ő elveivel ellenkezne, ha elvetetném.
(Én 27/N vagyok, ő pedig 29/F)
Egyik ismerősöm járt hasonlóan, kiment, összeházasodtak, jött a második gyerek, a facebook képeken csupa idill, természet, nyugalom, boldogság.
Aztán jöttek a hírek hogy válnak, mert a hapsi megcsalta, ki tudja mióta, meg hogy az olaszok nem annyira monogámok hiába a nagy családcentrikusság.
Azóta egyedül neveli a 2 gyereket, de még azt hiszem kinn él.
3.
Még nem döntöttem el, hol élnék. Az a helyzet, hogy szeretem a munkám és viszonylag jól is keresek vele, nem szívesen hagynám ott. A kiköltözéssel sem lenne gond, csak akkor valószínűleg mást kell kitalálnom, mert ezt a munkát, amit itt csinálok, Olaszországban nem tudnám folytatni.
És meg tudsz élni te meg a gyerek akkor is, ha nem tart el benneteket? A
"mondta, hogy mindenben segíteni fog, amiben tud" - nem jelent ugyanis semmiféle kötelezettséget rá nézve, ha odamégy, akkor meg végképp nem számíthatsz arra, hogy ha megun téged/benneteket, nem hagyja abba a támogatást.
Szóval csak akkor tartsd meg a gyereket, ha egyedül fel tudod nevelni.
Tuti, nem mennék ki, pláne nem szülés előtt. Aztán majd jól elperlik tőled a bambinot a mammaval. Soha nem szülnék külföldön, kiszolgáltatottan. Tesóm is így szívta meg. Ők mondjuk házasok, de az életben nem tud hazajönni a gyerekével, nélküle meg nyilván nem fog.
Amúgy milyen munkára gondoltál te újszülött mellett? Gondolom, anyanyelvi szinten beszélsz olaszul, de úgy is kapkodnának érted.
Igazából pont a lényeget nem írtad le. Hogy te szeretnéd-e a babát, meg hogy anyagilag egyedül el tudnád-e tartani. A csávóra én a helyedben nem alapoznék, még a tervezett gyerekek mellől is rengeteg apuka megpattan mikor rájönnek hogy mekkora meló.
Én tuti nem vállalnám, szerető férjjel is iszonyat kemény a gyereknevelés, nem még egyedülállóként. Csodálom azokat a nőket, akik képesek így talpon maradni, nekem ha a férjem pár éjszakára elemegy, már totál hulla vagyok a 0-24 szolgálattól. És akkor az anyagi részéről még nem volt szó, nyilván azt mindenki maga tudja. De iszonyat lóvé elmegy egy gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!