Ettol jobbrol meg nem hallottam, kivetel nelkul mindenki jokat mondott, irt eddig rola.
En akkor voltam ott eloszor, amikor meg nem volt ennyire felkapott, szinte meg akkor indult, azota haromszor es rendeluletlenul profik voltak.
Sohasem a mozizas volt az elsodleges,hanem a genetikai vizsgalat, mindket resz tokeletes volt.
2010. okt. 30. 21:09
4/10 anonim válasza:
Szintén a 4D Genesist mondom. maximálisan megbízhatóak, nagyon aranyosak voltak, amikor mi voltunk ott. És nem 20 percig tart, hanem addig, amíg meg nem nézték rendesen a babát. Tuti, hogy ha lesz tesó, vele is odamegyünk.
2010. okt. 30. 21:55
5/10 anonim válasza:
De a 4D Genesis nem orvosi genetikai vizsgálat, semmi köze hozzá. Amúgy babamozizni én is ajánlom. De, ha komoly vizsgálatot szeretne valaki, akkor orvoshoz kell menni (pl. 1. és 2. válasz).
2010. okt. 31. 10:47
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
A kárpát u a 2. válaszban az a Kleopátra ház?
igen, nekem orvosos kell
2010. okt. 31. 15:29
7/10 anonim válasza:
Én is a 4d genesist ajánlom.Arról meg csak annyit, h "nem nézik át orvosilag", ez nem igaz! Én voltam kórházba ahol nem vették észre a babám fejlődési rendellenességét, és itt vették észre a vizsgálaton a 4d babamozin.Én azóta is hozzájuk megyek, és megvagyok elégedve nagyon a vizsgálattal.
2010. okt. 31. 15:35
8/10 anonim válasza:
Kedves utolsó hozzászóló, én nem vitatkozom veled, de a kérdező nem babamozira volt kíváncsi. És bár én is a 4D Genesisbe járok mozizni, de nem helyettesíti az orvosi ultrahang szűrővizsgálatokat, ami rá is van írva a papírra, amit ott kapsz. Az, hogy a te orvosod, vagy a kórházban, ahol voltál, esetleg az orvosok nem rendelkeztek megfelelő ultrahang ismeretekkel és vizsgával (pl. FMF), ami fontos, az más.
Én is ajánlom a 4D Genesist, de nem mint orvosi ultrahang.
2010. okt. 31. 15:57
9/10 anonim válasza:
Én a Praxis rendelőt ajánlom (XI, Bartók Béla út) ott is Győrfi Mátyást. Nagyon régi "motoros", kedves, alapos és a hozzáértése megkérdőjelezhetetlen.
2010. nov. 1. 07:47
10/10 anonim válasza:
igen, a Kárpát utcai a Kleopátra házban van. Nagyon kedves a doktornő és szuper a gépük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!