Előfordulhat hogy az egyik iker elbújt? Vagy biztos hogy elment?
Sziasztok!
Borzasztóan el vagyok keseredve..
A 8hetes ultrahangon 2 kis bébi volt látható, mindkettőnek szép szó hang, minden rendben.
Ma voltam a 12.heti ultrahangon, és csak 1et látott, nem is keresett másikat.
Tudom, nem valószínű..de előfordulhat hogy elbújt a tesó mellett? Vagy biztos, hogy elment? 😞?
Semmi jele nem volt, hogy felszívódott volna 😞

De miért nem szóltál ott akkor??
Én szülés előtt bent feküdtem 33. héttől, kétnaponta néztek áramlását UH-val. Az egyik random doki megnézte az egyikükét, aztán mondta rendben, mehetek. Kérdezem: és a másik baba? Jaaaaaa! Ketten vannak????? Akkor nézem őt is!!
Szóval ezt ott és akkor kell tisztázni!

Az ikerterhessegek nagy szazalekanal felszivodik az egyik.
Ezt az elbujast ugye nem gondolod te sem komolyan ?
Természetesen nem..
Csak furcsa számomra, hogy egy élő embrió akinek tökéletes szívverése van, hogy tud nyom nélkül felszívódni, míg több babám elment 5-6 hetesben erős görccsel, és rengeteg vérzéssel..

Mivel maradt egy élő embrió, az endometrium nem távozott. Ezért nem tapasztaltál vérzést.

A veteles meg a felszivodas kozott semmi osszefugges.
Ha van egy szimpla cisztad az is felszivodik, nem veszed eszre, ugyanugy egy hematomat sem. Ha van egy kek foltod mert beutod a kezed, az is felszivodik, mindenfele egyeb tunet nelkul. Na ez is pont olyan.
A vetelessel nem kell keverni az teljesen mas, ott kiloki a szervezet, itt meg felszivja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!