Dec. 18-án voltam dokinál és azt mondta akkor, hogy 6 hetes vagyok. Tegnap megint voltam rá 3 hétre a papíromon az áll, hogy 11 hetes. Ez most, hogy lehet?
Szia..uh alapjan szoktak valtoztatni a baba korat...ugy ertem a merete alapjan.Amugy nyugodtan rekardezhettel volna a dokinal...en nem ertem, hogy miert nem lehet megkerdezni tolle hiszen kotelessege elmondani, hogy mi tortenik veled hiszen nem egy vegyesboltban mentel vasarolni.
Na mindegy...szoval..altalaban a menszi elso napjatol szamoljak ki a terhesseget annak ellenere, hogy nem akkor eshettel teherbe..kozepidoben vagy talan annal kesobb.Elmeletileg nem tartjak szamon azt a 2 hetet..de van aki beleszamolja(hallottam mar rola de en sem ertem).
Uh nelkul meg eleg nehez 2 hetet hozzaadni egy embrio meretehez....ha latta volna akkor az mas..meretek alapjan elfogadnam..de igy....passz.
Szia!
Az én esetem hasonló. Pontosan 6 hetes voltam (a naptár szerint), amikor a doki a petezsák alapján 4. hetet írt a leletemre. 4 héttel később mentem újra vizsgálatra (amiből 3,5 lett a doki rendelési ideje miatt), akkor a baba a mérete alapján 9. hetes terhességet írtak.
Lehet, hogy nálad is hasonló volt a helyzet, az elején nagyobb a tévedés esélye, olyankor szerintem még jobb a naptár szerint számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!