Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyilalas feszito erzes a...

Nyilalas feszito erzes a mehszajnal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehetseges tagulas fajasok nelkul?

Tegnap voltam vizsgalaton ahol az orvos mondta,hogy egy ujjnyira vagyok nyitva. Azota erzek feszulest a mehszajnal es egy kicsi pecsetelo verzesem is volt ma, de inkabb ilyen nyalkas allagu volt.

Lehetseges igy tagulni, hogy nincsenek fajasaim?

39 hkm

2024. jún. 7. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
A baba buksija is nyomhatja. Én már vagy 6 hete ezzel szenvedek. Nekem baromira fáj, be is van illeszkedve, de még nem vagyok 1 ujjnyira se nyitva. 38+5 hetes vagyok.
2024. jún. 7. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Valamennyire nyilvan, hiszen a vegefele mar szinte mindenki nyitva van 1-2 ujjnyira, “eszrevetlenul”. Jo biztos nem mindenki, de gyakori.

De nyilvan egy adott ponton tul, amikor tenyleg beindul a szules, nem lesz mar fajdalommentes.

2024. jún. 7. 21:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Attol felek, nehogy csak ugy hirtelen majd kipottyanjon . 😅

Mondtak, hogy 7-8 perces fajasokkal induljak el, de mivel 5. gyerek elegge felek, mi lesz ha csak hirtelen ram jon majd a tolofajas… meg a korhazig sem erunk majd el. 😣

Eddig ilyenben nem volt reszem, mert mindegyiket tulhordtam es inditva lett.

2024. jún. 7. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:

"Lehetseges tagulas fajasok nelkul?"

Igen, lehetséges. Én nulla fájással 4cm-re nyíltam ki. Nem pottyant ki a fiam de kb. 3 óra alatt megszületett

2024. jún. 7. 23:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Hat nekem meg eddig semmi…

Ez a verezgetes azota is tart.

2024. jún. 8. 12:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Menj el akkor orvoshoz, nezzen rad. Abbol baj nem lehet.
2024. jún. 8. 13:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a vérezgetés miatt biztos, hogy bemennék
2024. jún. 8. 13:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Elotte volt mehszaj tagitasom , azert van a verzes. Meg gondolom tagul a mehszaj.
2024. jún. 8. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!