14 hetes terhes vagyok. NEM szedtem eddig sose xanaxot. Problémát okozhat?
Eddig valoszinu terhes sem voltal, teljesen lenyegtelen, hogy eddig szedtel-e vagy nem.
Egyalatalan, honnan szedted ?
ha pár hónapja alakult ki ez a pánik dolog, gondolom jársz vele dokihoz.
Neki nyilván elmondtad, hogy terhes vagy... Ennek fényében kellett volna gyógyszert adni.
Ha még terhesség alatt nem voltál nála, illene elmenni, ugyanis a xanax nem épp egy terhesség alatt szedhető gyógyszer.
1szemmel nem okoztál semmit. De én azonnal felkeresném az orvosom
Ha sosem szedek Xanaxot, biztos nem terhesen szednék be, úgy, hogy orvos nem hagyta jóvá, nem írta fel nekem senki, hanem csak azért szedem be, mert szerintem pánikrohamom van...
A Xanax amúgy sem arra van.
Ez gáz.
Honnan volt neked csak úgy otthon xanaxod, ha eddig nem kellett??
Igen, fejlődési rendellenességet okozhat, mert a molekula kicsi, átjut a lepényen. Pánikrohamra amúgy sem a xanax a megoldás, hanem önnyugtatási technikákat kell tanulni a pszichológusnál.
2,4,6 Nektek köszönöm szépen a válaszotokat.
Akiknek pedig az volt a legfontosabb kérdés hogy honnan van elsősorban patikából másodsorban pedig orvos írta fel a pánikbetegségre. Remelem kielégítő választ sikerült adnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!