Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32.hétben mennyi keményedés...

32.hétben mennyi keményedés normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

32 hetes terhes vagyok és eddig is keményedtem már kb.a 18-20.héttől viszont csak napi néhány alkalommal.

Most pár napja viszont bőven napi 10 felett vagyok és néha hüvelyi szúró érzés is társul hozzá amíg tart. A baba legutóbb (2 hete) fejvégű volt.

Amúgy a keményedések nem járnak menzesz szerű fájdalmakkal, inkább csak nagyon kellemetlen és leginkább mozgás/hajolás közben történik, fél percen belül pedig elmúlik.

Védőnő kicsit több magnéziumot javasolt, de azért meghallgatnék más tapasztalatot is.

Kicsit aggódom, mert úgy olvastam ez korai méhszáj nyíláshoz is vezethet, legközelebb vizsgálatom viszont csak 4 hét múlva lesz.

Előre is köszi!

2024. jún. 5. 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyugodtan keresd fel az orvosod, de akar be is setalhatsz szepen a korhazba, ha nem tud fogadni.

Most felesleges itt turaztatni magad, ha gondod van, menj orvoshoz! Nem fognak hulyenek nezni.

2024. jún. 5. 11:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. Jól vagy azóta? Én tegnap bementem az ügyeletre ugyan ezzel a problémával. Fájdalmam egyáltalán nincs, de sűrűn keményedek, érzem. 2,5 órát feküdtem ctg-n az nem mutatott eltérést. Méhszáj állapota 3110, az engem kicsit aggaszt, de aztmondták minden rendben, hazamehetek. Csütörtökön megyek magánba vizsgálatra, nagyon remélem minden rendben, addig meg ágynyugalomra ítélem magam. 😥 nagyon aggódom a babáért. Kaptam tüdőérlelőt is ha baj lenne. 28 hetes kismama vagyok.
2024. jún. 17. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Kedves kettes! Mi újság azóta veled?
szept. 15. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!