Előfordulhat, hogy nyákdugó és nem folyás?
Figyelt kérdés
Jelenleg 28 hetes várandós vagyok és a tapasztalataitok érdekelnének. A hét elején tapasztaltam, hogy sárgásabb és állagra kocsonyásabb a folyásom. Teljesen bepánikoltam, beszéltem az orvosommal és meg is vizsgált. Azt mondta minden rendben van. Ma is tapasztaltam viszont már töményebb folyást. Azt gyanítom valami felborulhatott lent egyrészt mert sokat voltam mostanában beteg, másrészt a terhesség végéig napi 1 progeszteron hüvelytablettát kell használjak. Az orvosom a Vagilactot javasolta mint Ph visszaállító készítményt, viszont eléggé kellemetlen volt a felhelyezése. Nem tudom, hogy esetleg kellene aggódnom, hogy ez nyákdugó-e vagy sem. Van valakinek hasonló tapasztalata? Egyébként kb 6 héttel ezelőtt volt tenyésztésem amiben 1 baci jött ki. A normál hüvelyflóra része viszont felborult az egyensúly és emiatt túlszaporodott. Kaptam rá készítményt amit el is használtam.jún. 2. 18:07
1/1 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy a nyákdugó lenne. Az egy jó nagy kocsonyás cucc és vérerek vannak benne. Ha zárt a méhszájad is akkor ezen ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!