Az igaz, hogy ha nagyon korán érezni már kívülről/kézzel ahogy rugdos kora baba lesz? Szerintem ez nagy hülyeség ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
17. hét óta érezni lehet ahogy a pici rugdos odabent csak kicsit fura belegondolni, hogy nem csak én érzem hanem már kívülről rajtam kívül 2 embernek is meg tudtam mutatni, hisz legtöbb ember 20. hét körül kezdi érezni és a párja meg csak rá 1-2 hétre. Szerintem csak erős lesz a pici lányunk🥰jún. 2. 09:24
11/13 anonim válasza:
Én is korán éreztem, ha jól emlékszem, a 17-18. héten, mégis indították, mert terminustúllépés volt.
12/13 anonim válasza:
🤣
Elsőt 22 hetesen éreztem először.
38 hétre született.
Másodikat 18 hetesen éreztem, 41 hét.
A harmadikat 17 hetesen, 40+2-nél indítottak.
13+1 hkm
13/13 anonim válasza:
Csak attól függ, hogy fekszik meg mennyi zsírpárnád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!