Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhesgondozásra államiba...

Ha terhesgondozásra államiba járok, de két uh között rá akarunk nézni a babára, akkor milyen "indokkal" kérjek időpontot magánba?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok, a kimondott babamozira azt olvastam később érdemes menni, terhesgondozásra meg ugye megvan, hogy kihez járok az állami intézetbe, nem akarok "bekavarni". Jó persze, tudom, hogy magánban, pénzért úgyis megcsinálják, amit szeretnék, gondolom nem fognak rajta variálni, hogy én csak egy sima uh-t szeretnék, csak nem tudom mennyire szokás ez. Igazából főleg a baba neme érdekelne minket, azt már azért ilyenkor elég biztosra lehet mondani, nem?

2024. máj. 31. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi babamozira mentünk a 17.héten a baba neme miatt. Ugyanúgy nézegettünk kb fél órát, legalább tudtuk mekkora, megvan keze, lába. Simán kérsz időpontot, ott meg megmondod, hogy a nemét szeretnétek tudni, ha mutatja magát :)
2024. jún. 1. 11:31
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

Az államis dokit nem érdekli hogy mész-e magánba, ő csak örül ha 2nincs veled gondja"

Amúgy az hogy lehet hogy te államiban mindig ugyan annál a dokinál vagy? Nálunk kapsz időpontot és ahhoz mész aki aznap bent van, nem lehet válogatni.

2024. jún. 1. 14:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Megvan, hogy melyik nap ki van a szakrendelésen, és a következő időpontot is úgy adta a doki (gondolom direkt), hogy az ő napján menjek. Persze gondolom közel se biztos, hogy mindig ő lesz aznap, főleg nyáron.
2024. jún. 1. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!