Ez baj lehet 8 hetes terhesen ?
Most mikor töröltem észre vettem egy nagyooon pici tűhegynyi barnás nyákot.
Tényleg alig észrevehető volt de picit megijedtem.
Amúgy nincs semmi panaszom.
17. Én voltam orvosnál ott minden rendben volt.
Lehet túl reagálom de na
Köszi ha írsz!

Én is úgy gondoltam hogy nem kene bajnak lennie mwrt ha nem nezegetnemm(de nézegetem mert miért ne 🤦🏻♀️😂)
Akkor észre se vennem.
Viszont dokihoz nincs időpont
Magán úton is csak 11. Re kaptam időpontot ..
remelem minden rendben !
Köszi hogy írtál!

17. Én volt
Mikor a terhesség megállapítás is.
Sikerült kérnem időpontot sosbe holnap reggel fogadnak
Remelem minden renbenn

Sokszor mondják, hogy terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális, és ez gondolom így is van, ezért érdemes megnézetni. De számtalan olyan esetet ismerek, ahol egy kis barnázásnak konkrétan semmi (komoly) oka nem volt. A húgom 8 hetes terhesen vendégeskedett nálunk, amikor hallom éjjel hogy indul el itthonról, kérdem miért, mire hogy barnázik, és azonnal ügyelet... nem bírtam lebeszélni hogy várjon reggelig. Semmit nem találtak, a kisfia már 3 éves.
Amikor engem vizsgáltak 10 hetesen hasonló okból, akkor ott mondta az orvos, hogy nagyon gyakoriak a látható ok nélküli vérzések, néha egészen nagy mennyiség. Be kell menni, de nagyon gyakran semmi gond.
Igen én is úgy vagyok vele hogy inkább nézzük meg, amúgy is mondta a doki hogy egyszer ránézni majd 12 hetes előtt így biztos ami biztos alapon megnyugszom!
Sok volt most a stressz munka itthon a lehet amiatt van!
Csak megijedtem mert van már egy kislányom, nála semmi ilyesmi nem volt!
Mindegy reggel kiderül!
Remelem minden rendben lesz!
Köszönöm a válaszokat megnyugtatott nagyon tényleg!🥰

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!