Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hét+5 naposan terhességnél...

7 hét+5 naposan terhességnél ez normálisnak számít?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is, kedden megyek a 8 hetes ultrahangra, viszont kissé izgulok.

6 hetesen voltam dokinál, akkor petezsákot látott szikhólyaggal. Előtte kicsit fáradékony voltam, a melleim már a pozitív teszt előtt elkezdtek fájni, kb a pozi teszt utáni napokban kezdett felerősödni, a mai napig eléggé fájnak.

A 6. héttől kezdve volt pár alkalommal fejfájás, enyhe hányinger, illetve 1-2 alkalommal volt erősebb hányinger, de sosem hánytam, és nem is szédültem. A hányinger is inkább este, reggel sosem. Émelygést többször tapasztaltam, de nem túl erőset. Szagundor is megvolt, a nyitott hűtő előtt nem bírtam megmaradni.

Viszont kb 3-4 napja nincs semmi. Kis mértékben vagyok csak fáradékony, illetve a mellfájdalom ami maradt, de talán az sem olyan erős, mint az elmúlt hetekben. A csapvizet nem tudtam meginni, a szagát is éreztem, nem esett jól, nem bírtam. Most az is megy. Illetve éhes vagyok, ez is kb 3-4 napja. Egész nap éhesnek érzem magam, hiába eszem. Tudom, hogy ez is tünet, de például émelygés nincs.

Tegnap nagyon enyhén éreztem, hogy görcsölök, de nem tartott sokáig, talán pár perc, és tényleg enyhe volt. Vérzés, barnázás nem volt.

Normális, hogy ebben a korai szakaszban enyhültek a tünetek?

2024. máj. 26. 10:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Atya ég, mennyi agyhalott nő, már bocsánat...tisztelet a kivétel.

8#-as nekem meg az ország egyik legjobb nőgyógyásza mondta, hogy nincs. Na, kinek van igaza okoska? :D

Kérdező, 9 hetes időszakik brutálisan rosszul voltam, se enni, se megmaradni nem tudtam volna, hányinger, mellem, szédülés, stb. Majd 9 hetesen egyik napról a másikra elvágták az ÖSSZES! tünetem, szó szerint. 2 napra rá mentem UH-ra, én is úgy mentem, hogy na biztos gond lesz (a sok nagy tudású miatt..), semmi gond nem volt, tankönyvileg fejlődött, a dokimnak mondtam, mondta semmi gáz, jönnek mennek a tünetek, majd látni fogom visszatér az, sajnos. Rá jó pár napra visszajött az összes tünet, hányással, stb. Ezután végig volt ilyen, hogy 3 napig mintha terhes lennék, majd újra jött. Jött-ment. Most a másodiknál szintén így volt egyébként, hol volt tünet, hol nem. Erre alapozva nem lehet semmit sem jósolni. Sajnos az első trimeszterbe (bár később is) bármikor lehet bármi, de nem szabad ezen agyalni, kattogni.

A sok károgónak meg üzenem, hogy barátnőm decemberbe hányt is 12+3 napig, minden tankönyvi volt, minden tünete erősödött, még is kiderült a genetikain, hogy már a 9. hét óta nem él benne a pici. Még a műtét után is rosszul volt, ennyit erről. Úgyhogy nem lehet tudni. Sőt, utána se dőljetek hátra, mert minimum 4 ismerősömnek a 20 hetesen derült ki, hogy sajnos már nem él, addig pedig minden oké volt, még a genetikain is. Ennyi erővel lehet végig rettegni... Értem, hogy nektek veszteségetek voltak, de akkor tessék már elmenni egy jó pszichológushoz és feldolgozni a következő előtt.

2024. máj. 26. 11:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A mellfájdalmon kívül nem volt semmilyen tünetem. Egyszer kívánóssá váltam, akkor megettem volna a hűtőt is, ez vagy 2 hétig tartott, aztán elmúlt. Semmi baj a babámmal, nem kell paráztatni vetéléssel.
2024. máj. 26. 13:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!😊 első babám, így természetesen van bennem izgalom.
2024. máj. 26. 19:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ird meg mi volt uh-n

En tobb fele keppen jartam.

Volt h hanytam mint a lakodalmas kutya, kozben meg 2 hete mar el volt halva a terhesseg. Aztan meg ugy is h elmultak a tunetek, sirva riva mentem uh-ra, hogy ugyis vege, aztan kiderult h minden rendben😀

Szoval tunetekre ne alapozz vagy epp azok hianyara

2024. máj. 27. 21:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Minden rendben van, viszont úgy mentem ma, hogy én 8 hetes ultrahangra jöttem, mert 2 hete 6 hetet mondott az orvos. Nem ugyanahhoz az orvoshoz mentem, mert nem voltam megelégedve az előzővel. Akinél ma voltam, azt mondta, hogy habár a menstruáció elmaradásának időpontjától reális a 8 hét, viszont az embrió méretéből sokkal inkább 6 hét 4 napot mondott. Hallható volt a szívhang is, ugye az előzőn még csak szikhólyag volt.😊
2024. máj. 28. 18:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Na, gratulálok, én gondoltam, hogy minden rendben lesz 😊😊😊 sok boldogságot 😊
2024. máj. 28. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!