Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhes negatív teszt...

Lehet terhes negatív teszt mellett?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb 1 hete csinaltam tesztet, ami negatív lett. Ezt másnap is megismételtem, szintén negatív. Viszont sokszor van hányingerem, a melleim nagyon érzékenyek, szinte már fájnak. Sokkal éhesebb vagyok mint általában, illetve majdnem minden nap kissé hőemelkedésem van. Emelett nagyon fáradékony is vagyok.

Bár múlt hónapban a mensim furán jött meg, ugyanis hónap elején 3 napig, hónap közepén ismét kb 3-4 napig volt meg.

Lehet talán inkább csak hormonális zavar? Vagy túl korai terhesség miatt nem mutatta ki a teszt?

Előre is köszi a válaszokat

máj. 24. 06:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Hát, igen. Mindenki tudja, hogy csak ezek a hülye magyarok nem menstruálnak terhesen és pozitív a tesztjük. Bezzeg Külföldországban!🤣
máj. 24. 16:38
 12/16 A kérdező kommentje:

Látom tényleg érthetetlenek egyesek, de akkor leirom könnyebben. Hónap elején szokott megjönni, de ebben a hónapban Nem volt még meg. Ha attól is számítanank, hogy hónap közepe( mivelhogy akkor is volt kis vérzés előző hónapban) ma van 24.-e. tehát legalább 5 napja meg kellett volna jönnie, de ismétlem, nem így történt.

Mindegy hagyjuk is, ha továbbra sem jön meg, jovoheten tesztelek megint es elmegyek orvoshoz .

Ha mégis terhes lennék, hogy ne legyen az, hazudok, teszek fel képet majd a tesztről. Még középső ujj is lesz rajta, hogy biztos legyen ez tőlem van😉

máj. 24. 16:56
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Imadom ezt a "hónap elején valamikor kell megjönnie" ciklust. Arra még nem gondoltál, hogy szanold is a napokat?
máj. 24. 17:00
 14/16 A kérdező kommentje:

🙂 nem hiszem el, mar kezdem azt hinni, en irok érthetetlenül.

Akkor pontositsunk. Minden hónapban 6.-an vagy 7.-en szokott megjonni. Mindig. A mult hónapban szinten 6.-an jott meg, 3 napig volt meg. Utana viszont 16.-an megint megjott, es 19.-en el is mult. Ekkor szinte semmi verzes nem volt, csak nagyon picit volt meg

De igen, a mult honapot kiveve, minden hónapban 6.-an, legkesobb 7.-en meg szokott jonni es 5-6 napig tart, ez valtozo

máj. 24. 17:09
 15/16 anonim ***** válasza:
61%

🤦‍♀️🤣

Megjön, első nap... és számolsz.... egész addig, mikor újra meg nem jön. Tudod, ez egy ciklus...

Nem a 6.tól 7.ig 🤣

máj. 24. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:
82%

Viszont sokszor van hányingerem, a melleim nagyon érzékenyek, szinte már fájnak. Sokkal éhesebb vagyok mint általában, illetve majdnem minden nap kissé hőemelkedésem van. Emelett nagyon fáradékony is vagyok.

Ha ezek terhes tünetek lennének, a teszted is pozitív lenne, ugyanis a tüneteket a hcg hormon okozza.

Ha van hcg a szervezetedben, akkor a teszt is pozitív, mivel a hcg hormon akkor keletkezik amikor terhes az ember.

A teszt pedig arra hormonra reagál.

Érted?

máj. 24. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!