Lehet terhes negatív teszt mellett?
Sziasztok! Kb 1 hete csinaltam tesztet, ami negatív lett. Ezt másnap is megismételtem, szintén negatív. Viszont sokszor van hányingerem, a melleim nagyon érzékenyek, szinte már fájnak. Sokkal éhesebb vagyok mint általában, illetve majdnem minden nap kissé hőemelkedésem van. Emelett nagyon fáradékony is vagyok.
Bár múlt hónapban a mensim furán jött meg, ugyanis hónap elején 3 napig, hónap közepén ismét kb 3-4 napig volt meg.
Lehet talán inkább csak hormonális zavar? Vagy túl korai terhesség miatt nem mutatta ki a teszt?
Előre is köszi a válaszokat
Látom tényleg érthetetlenek egyesek, de akkor leirom könnyebben. Hónap elején szokott megjönni, de ebben a hónapban Nem volt még meg. Ha attól is számítanank, hogy hónap közepe( mivelhogy akkor is volt kis vérzés előző hónapban) ma van 24.-e. tehát legalább 5 napja meg kellett volna jönnie, de ismétlem, nem így történt.
Mindegy hagyjuk is, ha továbbra sem jön meg, jovoheten tesztelek megint es elmegyek orvoshoz .
Ha mégis terhes lennék, hogy ne legyen az, hazudok, teszek fel képet majd a tesztről. Még középső ujj is lesz rajta, hogy biztos legyen ez tőlem van😉
🙂 nem hiszem el, mar kezdem azt hinni, en irok érthetetlenül.
Akkor pontositsunk. Minden hónapban 6.-an vagy 7.-en szokott megjonni. Mindig. A mult hónapban szinten 6.-an jott meg, 3 napig volt meg. Utana viszont 16.-an megint megjott, es 19.-en el is mult. Ekkor szinte semmi verzes nem volt, csak nagyon picit volt meg
De igen, a mult honapot kiveve, minden hónapban 6.-an, legkesobb 7.-en meg szokott jonni es 5-6 napig tart, ez valtozo
🤦♀️🤣
Megjön, első nap... és számolsz.... egész addig, mikor újra meg nem jön. Tudod, ez egy ciklus...
Nem a 6.tól 7.ig 🤣
Viszont sokszor van hányingerem, a melleim nagyon érzékenyek, szinte már fájnak. Sokkal éhesebb vagyok mint általában, illetve majdnem minden nap kissé hőemelkedésem van. Emelett nagyon fáradékony is vagyok.
Ha ezek terhes tünetek lennének, a teszted is pozitív lenne, ugyanis a tüneteket a hcg hormon okozza.
Ha van hcg a szervezetedben, akkor a teszt is pozitív, mivel a hcg hormon akkor keletkezik amikor terhes az ember.
A teszt pedig arra hormonra reagál.
Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!