Az Elevittől tényleg nagyobb lehet a baba? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
26 hetes vagyok, eddig mindenki azt tanácsolta, hogy szedjem. A minap beszéltem egy szülésznővel, aki arra, hogy 8-9 kg-t híztam eddig, azt mondta, hogy ez sok és hagyjam abba a vitamin szedését, max. egy héten egy szemet vegyek be. Volt, aki szedte a vitamint rendesen, és mégsem lett nagyobb a babája? Tényleg összefügg?
Az is igaz, hogy úgy híztam eddig, hogy nem látszik rajtam, csak a hasam nagyobb.
2010. okt. 29. 11:49
11/14 anonim válasza:
kedves kérdező! nekünk sajnos még nem sikerült a baba, csak pórbálkozunk pár hónapja, de az elevitet is szedem folyamatosan. az orvosom tanácsolta, és ezzel együtt azt is mondta, lehet már most hízni fogok, holott terhességről még szó sincs, hiszen nem a vitamintól hízik a kismama, sem aki tervezi aterhességet, hanem attól a sok kajától, amit megeszik, lévén étvágyat csinál...nem kicsit :) szerintem szedd nyugodtan.boldog babavárást és jó egészséget kívánok Nektek :)
12/14 anonim válasza:
Ez egy tévhit, nem igaz! Én szedtem végig, és ezt úgy képzeld el, hogy egyetlen napot se hagytam ki.A kislányom 39 hét 6 naposan született 2490 g-mal,egészségesen és éretten.Az orvosom megnyugtatott, hogy nincs visszamaradva a súlya, csak arról van szó, hogy az én génjeimet örökölte. Én 159 cm vagyok, és 50 kg-val kezdtem a terhességet.És én magam is 2800 g-mal születtem, túlhordással.A születési súly örökletes adottság.ENNYI, nem kell ezt túl ragozni.Egyébként pedig semmi jelentősége.A lányom dupla annyit hízik egy héten, mint a kis társai.Bepótolja.Nem is értem, miért kell ennyire felfújni ezt a születési súly témát.
13/14 anonim válasza:
26hetesen egyaltalan nem sok 8-9kg.Jomagam is 9kgot hiztam a 25.hetig bar ez nem is gyarapodott egeszen a 29hetig.Akkor vhogy megalltam de viszont a pocakom meg azota rohamosan novekszik.Szedd nyugodtan!
14/14 anonim válasza:
Kedves 12:54es,egyaltalan nem sok a 9 kg es tevesek az infoid mert terhesseg vegeig a normalis 12-15kg kozt van..Ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!