Egy, kicsit felugrottam, hogy elérjek valamit utána ugrott be h lehet nem kellet volna most aggódom h ezzel okoztam e valami bajt Lehet baja, a, picinek ettől? 20het +3nap
Az régen baj, ha ennyitől baj lesz. Én veszélyeztetett vagyok, az elején sok probléma volt. Rengetegszer előfordult, hogy hirtelen ugrottam fel járművön, mert majdnem elfelejtettem leszállni. Éjjel meg folyton arra ébredtem, hogy belenyilallt a hasamba, mert folyton forgolódom és álmomban nem tudom, hogy terhes vagyok.
Csak azért a múlt idő, mert egyrészt már baromi felületesen alszom, másrészt, ha akarnék se tudnék hirtelen mozdulatokat tenni, mert akkora vagyok, mint egy vemhes bálna 😂
Én tegnap trambulinoztam a 15 hónaposommal. Meg nélküle is baromkodtam, seggre ültem, felugráltam, hátra estem.
A 11. hétben vagyok.
Nyugi semmi nem lesz. Ha ilyen veszélyes lenne a terhesség, senkinek nem lenne több gyereke.
Volt hogy megemeltem a 15 kg-st 30+ hetesen.
Azért vigyázz magadra, de túlaggodni se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!