36.het utan magnezium?
Sziasztok!
36 hetes multam(36+2), a magneziumot meg szedem +utrogestan+cordaflex(2x1)
.
Sok helyen olvastam,hogy 36.heten nem kell mar szedni a magneziumot?
Koraszulessel riogattak, de a 37.hetig meg koraszules nem? Akkor most szerintetek erdemes meg szedni?
Szivem szerint szednem meg a 38.hetig is, ha nem art.
Ti meddig szedtetek es mikor szultetek?
Nyugodtan szedheted végig. Nekem mondta az orvosom is, hogy a magzézium nem tartja vissza a szülést, ez hülyeség. Ha elindul, elindul.
Nekem is kellett emelt dózisban szedni 24. héttől, 40. héten szültem. Annyi, hogy az utolsó 4 hétben már normál adagot szedtem, nem volt indokolt a magas adag.
Na en meg egesz terhessegem alatt csak akkor szedtem magneziumot, ha eszembe jutott, 2-3 naponta max.
35. hettol mar nem szedtem, inditottak igy is…
:D
Szedd a 37. Hétig nyugodtan (vagy akár végig is). Nekem 35 hetesen mondta a dokim, hogy betöltött 37. Hétig minimum szedjem, mert addig nagyon jó lenne kitartani. 36+3 így is megszületett a kisfiam, ha megindul a szülés akkor nem a magnézium fogja vissza tartani.
Egyébként igen, 37 hét előtt koraszülésnek számít.
Koszi szepen a valaszokat 🙂🙂
Akkor szedem tovabb, amugy is az utobbi 3 napban eleg sokat kemenyedik a hasam… 😬 lehet azert is, mert a cordaflexet is csokkentettuk 2x1-re.
Magneziumbol meg 3x2 vagy 3x3 szoktam szedni. (Magnezium citrici)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!