Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előző ciklusomban egy hetet késett a menstruációm, 12.-én jött meg és 17.-én múlt el. Átlagosnál csak az első nap fájt jobban, de ott majdnem elájultam, a többi napon minden normális volt.

Tegnap vettünk párommal egy tesztet, mert ő nem volt itthon azon a héten, amikor menstruáltam és azt hitte, hogy csak nyugtatni akarom és közbe meg se jött.

Clear blue tesztet vettünk, negatív lett, de egy órán belül megint ránézett párom és halvány pozitívat mutatott.

Ez száradási csík lehet, vagy ha esetleg nem az akkor mi?

Ma veszünk még egy digitálisat.

2024. máj. 19. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Időn túli eredmény nem érvényes. Igen simán lehetett száradási. Ha menstruáltál szerintem nincs terhesség.
2024. máj. 19. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az csak száradási.

Még jó, hogy a barátod részéről így megvan a bizalom😂 Ha itthon van, a használt betétet/tampont is be kell neki mutatnod?

2024. máj. 19. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem valószínű, hogy terhes vagy. Ilyen kapcsolatba jobb is.
2024. máj. 19. 10:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem a terhességen, hanem a kapcsolaton aggódnék.

Mi az, hogy nem hiszi el, hogy megjött?! Na ha engem a párom ilyen szinten megkérdőjelezne, abban a pillanatban adnám ra a kabátot.

Másreszt legyen már eszed. Menstruáltál. Akkor hogy a jóustenbe lennél terhes?!

Harmadrészt, van egy hasznalati utasítas a tesztekhez a gyengébbek kedvéért. Magyarul, érthetően.

Ebbe le van írva x percig lehet leolvasni, utana ki kell dobni. Akkor mi a banatnak nézegetitek órákkal késöbb?

Komolyan, az ilyen emberek miatt megy el a kedvem ettől az oldaltól. Te jó isten gyere le

2024. máj. 19. 11:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a durvább...az,hogy a párod ilyen vagy az, hogy te még bele is mész ebbe?
2024. máj. 23. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!