Méhen kívüli terhesség?
Sziasztok.. Olyan kérdésem lenne vagyis inkább probléma...A jelenlegi helyzet hogy àprilis14 én voltunk a pàrommal végén rendesen megvolt a menstruàciom.. igen bő vérzés..elmúlt viszont azóta is jól van hol nincs barnàzàs..ost két napja rendesen barnàzok
. iszonyatosan fáj a derekam a hasam is görcsöl..csináltam ma tesztet negatív...de ez a barnàzàs nem tetszik és a fájdogàlás ..Ahogy szàmoltam kb 6 keresnek kellene lennie..szerintetek lehetek az vagyis méhen kívüli terhes.. annak ellenére hogy negatív a teszt és meg is jött...vàlaszotokat előre is köszönöm szépen
Szia,szerintem más áll a háttérben
Nekem 3szor volt méhenkívüli,és ahogy fent írják még erösebb a teszt mint rendes terhességnél
Szóval ha negatìv,más lehet a probléma
Menj el orvoshoz mielöbb
Kedves #5 kommentelő, ha nem erősödnek a tesztek, mikor kell orvoshoz menni, mikor fogja már látni, hogy méhen kívüli, vagy sem?
5. hét körül már látható? Vagy meg kell várni a 6. hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!