Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jutavit terhes vitamin vélemén...

Jutavit terhes vitamin vélemény ? (Ami tartalmaz jodot)

Figyelt kérdés

Nem volt csak ez az egy fajta a gyogyszertarba.. így ezt vettem.

Mi a véleményetek aki használta. ?

Előző terhességem alatt femibiont szedtem szerintem mára már nevetségesen túl van arazva..

máj. 6. 21:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Már én is hasonlítottam össze!

Épp tegnap este. A femibion 2 vel és a dr czeiczel vitaminnal.

És valóban ugyan az, sőt meg több mindent tartalmaz!:)

Gravidat kezdtem tervezés alatt de borzasztó hanyingerem volt, aztán váltottam a dr c re de az meg hiánycikk lett a gyógyszertárban így lett ez, de jónak tűnik 🥰

És igen amúgy az meg plussz pozitívum, hogy 2 havi adag kerül fele annyiba, mint pl a femibion ..

máj. 7. 09:37
 12/13 A kérdező kommentje:
Annyi kérdés meg hogy most én elkezdtem szedni melle magnéziumot( magneb6) egy szemet plusz a folsav (az is jutavites) szedjem a magnéziumot ? Vagy inkább majd csak később ?
máj. 7. 09:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt a dokiddal beszéld meg ő javasolja-e már a magnéziumot.

Nekem a folsavammal sosem volt gond, mindig a felső határt súrolta (babatervezésnél át is lépte) és csak a Jutavitet szedtem, így nem szedtem mellé pluszban. A magnézium kevés benne, ahogy mindben, illetve nekem a kálcium szintem volt nagyon alsó (de normál) határon, féltem, hogy a fogaim rovására megy, ezért kezdtem pótolni. Nekem pl. D vitamin hiányom is mindig van (függetlenül a terhességtől), ha megfeledkezem róla, így azt is állandóan pótlom.

Mindenkinek egyéni, hogy kinek milyen kiegészítésre lehet szüksége, ez egy-egy komplexebb laborból kiderül és ennyi. Szerintem alapnak nem rossz.

máj. 7. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!