Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minimális nyálkás váladék...

Minimális nyálkás váladék bajt is jelenthet?

Figyelt kérdés
26 hetes terhes vagyok és ma reggel minimális nyálkás váladék jött ki amikor megtöröltem magam. Igaz második gyermekemet várom de most pánikszerüen élek meg minden változást és mindig azt hiszem baj van. Talán csak tul sokat vagyok elfoglalva a terheségemmel?
2010. okt. 28. 07:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem vér, nem barna, nem büdös, akkor szerintem nincs ok aggodalomra.

De ha nagyon megijedtél, menj el orvoshoz, mert az idegesség sem nekem, sem a pocakodnak, sem a tesójának nem tesz jót. Ott majd megnyugszol és egészen a következő paráig megy tovább minden. Ismerem a helyzetet, én is parás vagyok, pedig van egy 13 hósom itthon és még dolgozom is, tehát nem sok időm van aggódni. De megoldom! :) Kitartást, biztos minden rendben van.

2010. okt. 28. 08:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: "sem nekeD"... bocs
2010. okt. 28. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!