Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív lett a tesztem és...

Pozitív lett a tesztem és iszonyú fájdalmak gyötörnek, normális ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon szerettünk volna gyereket, 2-3 hónap próbálkozás után össze is jött. Még nagyon az elején vagyok (kb 3 hét - április 4-én eshettem teherbe) de iszonyúan fáj a hasam már 3-4 napja, mintha kést forgatnának bennem. Normális ez? Olvastam hogy a terhesség elején lehetnek görcsök, de arra nem számítottam hogy konstans menstruációs fájdalom fog gyötörni 0-24-ben. Érdemes ezzel orvoshoz fordulni, vagy ez gyakran előfordul aztán később alább hagy? Május 23-ra kaptam időpontot, az lesz az első rendes szűrés (akkor leszek 6-7 hetes körül).

2024. ápr. 24. 08:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Így hogy többen írták hogy nekik is fájt és felébresztette őket éjjel a fájdalom (ahogy engem is) és minden flottul ment, így megvárnám a 23-át. Ha mindenki azt mondta volna hogy fú, ez nem normális, azonnal menjek orvoshoz, akkor már ma délután ott ülnék a nőgyógyászaton. :) Ezért tettem fel a kérdést.
2024. ápr. 24. 09:08
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező hiába hosszú a ciklus, akkor sem a vélt dátumtól számolják, mivel az LH semmit nem jelent. Nem tudhatod pontosan, még az orvosok se. :D Még ha UH-val követnék se lenne pontos, érted?
2024. ápr. 24. 09:09
 13/22 babyboom567 ***** válasza:
94%

Nőgyógyászati ambulanciára kell menni, sorszámot húzni, és kivárni a sorod.

Ha 3 hetesnek gondolod az embriót, akkor a terhességed kora 5 hetes,ha te 4 hét múlva mész dokihoz 9 hetes leszel(akár tetszik akár nem),és ha méhen kívülid van, addigra szét is robbanhat a petevezetőd.

2024. ápr. 24. 09:09
 14/22 babyboom567 ***** válasza:
94%

Az a különbség a többi válaszólótól,hogy őket már látta orvos és kizárta a méhen kívülit.Tehát ők nyugodtan iszogathatják otthon a magnéziumot,mert csak nyúlnak a szalagjaik,de te még ebben nem lehetsz ilyen nyugodt.

Neked még simán benne van a pakliban a méhen kívüli,és az életveszélyes számodra is.

2024. ápr. 24. 09:13
 15/22 A kérdező kommentje:

Amúgy egy hete késett tegnap a menstruációm, csináltam tesztet és pozitív lett. Teljesen káoszos a ciklusom de az applikáció így 11 év alatt már megtanulta (kb).

Ha azt vesszük hogy ma 8. napja késik és teszteltem és pozitív, az elején vagyok, nem?

2024. ápr. 24. 09:22
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
5hét+1napos a terhesség akkor
2024. ápr. 24. 09:25
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem jön ki a matek.

HA 4-én estél teherbe, akkor középdiőt figyelembe véve, 28 napos ciklussal 18-án jött volna meg, tehát nem késhet nyolc napot.

2024. ápr. 24. 09:35
 18/22 A kérdező kommentje:

16-án kellett volna megjönnie. :)

Mondom hogy káosz. A ciklusom átlagosan 38 napos, a menzesz hossza átlagosan 5 napos.

2024. ápr. 24. 09:41
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
extra hosszú ciklussal 12 nappal a peteérés után vártad? Elég hihetetlen.
2024. ápr. 24. 09:43
 20/22 A kérdező kommentje:
Hihetetlen vagy nem, ez a szituáció. De elmegyek mindjárt orvoshoz és akkor kiderül a dolog.
2024. ápr. 24. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!