Ugye nem lesz baja a babának?
Sziasztok! Jelenleg 26 hetes terhes vagyok, és egy elég mondhatni " mérgező" kapcsolatból most léptem ki. A lényeg hogy a fiú nagyon sokszor megvert, részegen, és józanon is. Folyamatosan lehordott engem ő is és az anyukája is. Volt rá példa hogy az anyukája és ő miközben én náluk voltam és aludtam, felhívta anyukámat aztán minden félét találtak ki rólam, és ez nagyon sokszor megismétlődött tehát az anyukámat többször is sikerült ellenem uszítani. Többször is megcsalt, akárhányszor össze vesztünk mindig más nőkhöz futott. Mikor 16 hetes voltam felhívta az anyukám hogy el akarja vetetni a babát, pedig akkor már nem lehetett volna,csak anya nem tudta hogy mennyi idős vagyok. A lényeg hogy mindent megtett annak érdekében hogy el menjen a baba. Olyan is volt hogy 9 hetes terhesen részegen megvert, úgyhogy össze estem, a csuklom pedig eltört,az arcomon pedig kék zöld foltok voltak. Olyan is volt hogy rendőr vitte el mert megvert.Hozzá teszem,az elején nem ilyen volt. És én sajnos jelenleg abban a
helyzetben vagyok hogy "se veled,se nélküled", tehát szeretem.. folyamatosan síró görcseim vannak, egyszerűen semmi eletkedvem nincs. Félek hogy ha megyek valahova majd megtalál,vagy hogy ha a gyerekem meg lesz, elviszi tőlem. Nagyon sokszor gondolkodtam már az öngyilkosságon is,de a gyermekem miatt nem teszem meg. Hozzá teszem,a gyereknek eddig amiket megvettem mindent a sajat pénzembol vettem meg,mert abba se támogatott. Úgy érzem depresszióba vagyok, utoljára 18 hetes terhesen voltam ultrahangon, akkor teljesen egészséges volt a baba,az előtt 16 hetesen mert akkor is bevereztem miatta. Mai napig fenyeget folyamatosan a gyerekemmel. A rendőrség nem tesz semmit, ameddig vér nem folyik. 2 kérdésem lenne. Az egyik hogy ti a helyembe mit tennétek hogy el tudjátok felejteni, és kizárni az életetekből, illetve hogy a gyerekhez úgymond ne legyen köze, hozzá teszem apasági nyilatkozat nincs. A másik kérdésem hogy a babámnak lehet bármi baja, mind testileg és lelkileg ez miatt? Köszönöm annak aki végig olvasta, és a válaszokat/segítséget is köszönöm
Nagyon kellett ide gyerek, micsoda felelős gyerekvállalás.
Remélem ezek után legalább meg fogod szegényt védeni. Szakíts meg minden kapcsolatot vele. Ha még tudod jelentsd fel, kérj távoltartási végzést.
Amúgy vakok vagytok?
Írta, hogy elment a faszitol.
Mit bantjatok meg ti is?
Elment, arra kíváncsi, hogy baj-e lehet a babának, eshogy fel, hogy elveszi tőle a kicsit a f@sz.
Kérdező, nincs apasági nyilatkozat, így mehet az a f@szfej a jó Istenhez is panaszra...
Csak vissza ne menj, könyörgöm így ismeretlenül is.
Én egy távoltartásival kezdeném, de te nem fogod, mert "szereted". Úgy látszik, a gyereked nem amnyira. Nem adok 2 hetet és újra nála leszel.
Végig rettegem a terhességem, nehogy elveszítsem a babám, vagy bármi baja legyen, mást meg az se zavar, ha összeverik. Max.lesz egy sérül gyereke, vagy elvetél, halott gyereket szül, ilyesmi. Na, de kit érdekel, ugye.
Ebben csak az a gond, hogy az apa is perelhet, nem csak akkor kötelező a dns-teszt, mikor az anyuka akarja bizonyítani az apaságot... Abban bízhatsz, hogy esetleg nem akar fizetni (vagy addigra talál magának új áldozatot és titeket elenged), különben az apaságát be tudja bizonyítani. 😤
Viszont elvenni nem hiszem, hogy sikerülne neki, ahhoz neked elég nagyot kellene hibázni, hogy az apjának ítéljék a gyereket, főleg egy csecsemőt.
Ha pedig tudnál bármit bizonyítani a bántalmazásból, akkor még lehet, hogy a láthatást is korlátoznák (később, az elején még mindenképp csak a te jelenlétedben láthatná).
Mindenesetre jól tetted, hogy leléptél, törekedj a teljes kapcsolatmegszakításra, és hátha nem hallotok felőle többet.
Légy erős, ha fizikailag nem tett benne kárt az a barom, akkor szerintem semmi gond nem lesz, ha ezután megnyugszol és rendberakod magad.
Amíg vér nem folyik... ha eltöri valaki egy terhes nő csuklóját, az ellen igenis eljárást inditanak. Inkább azt mondd, hogy semmit nem tettél.
Ne legyen apasági nyilatkozat. Tiltsd le, cserélj számot. Legjobb lenne, ha olyan helyre költöznél, amiről nem tud.
"A rendőrség nem tesz semmit, ameddig vér nem folyik"
Vicces ezt olyan szájából hallani aki elismeri hogy se veled se nélküled kapcsolatban van a bantalmazojaval mert szereti. Mégis mit csináljon a rendőrség ha ki se akarsz lépni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!