Mekkora a normális hemoglobin szint?
Nekem 108
A nőgyógyászom és a belgyógyászom is felhívta rá a figyelmemet.Ha 100 alá megy az már nem igazán jó a babának,mert a vér nem bírja neki a szükséges dolgokat elszállítani.Mind a ketten azt tanácsolták,hogy reggel éhgyomorra szedjek vasat.Egyek minden nap meg 1 almát és egyek rengeteg gyümölcsöt,májat,céklát,salátákat,csirkét és halat.Remélem a következő eredményem jobb lesz,mert én is aggódom ez miatt.
Remélem tudtam segíteni:)
Minden jót!
27hkm
hát nekem a haemoglobinom 11,3 g/dl, s referencia értéknek 36,0-48,0-át ír. S erre a laboros s a védőnő is azt mondta, hogy jó az eredményem
orvoshoz 3.-án megyek
szedek vasat, de éhgyomorra nem tudok, mivel pajzsmirigyre éhgyomorra kell szednem gyógyszert, s utánna fél óráig nem ehetek. Aztán reggeli, s onnantól szedem a vasat. megvárom az étkezés utáni két órát. Beveszem a vasat, s még egy órát nem ehetek.
A vörösvértestem is alacsony lett: 3,752, s 12-16 között kéne lennie, de csak szerintem nem jók az eredmények, mert erre is azt mondták, hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!