Ez nem árthat a babának?
Sziasztok arcüreggyulladásom van és tegnap este nagyon melegnek éreztem a testem mértem testhő de teljesen normális 36;5 volt mindenesetre borogattam a homlokom az orvos ezt javasolta azt mondta ez segít enyhíteni a tüneteket körülbelül 1 órán át éreztem ezt a melegseget mára már nem érzem de olvastam nem tesz jót a babának a magas testhő aggódom h valami baja lesz
15hkm
Életem eddig legdurvább arcüreggyulladását terhesen szedtem össze, ráadásul december 24-én kezdődött, sehova nem tudtam menni, az ügyeletről kb elhajtottak, amikor meglátták hogy terhes vagyok. Ráment a fülemre is, széthasadt a fejem, fájt az arcom, sűrű zöld trutyi jött belőlem, mozdulni alig tudtam. Jobb híján gőzöléssel, infralámpával, kövirózsa-kivonattal (a fülembe) éltem túl 27-ig, akkor elmentem a rendes dokimhoz és kaptam értelmes gyógyszert, fülcseppet.
Lázas nem voltam én sem, érdekes módon. De életemben szerintem abban a 3-4 napban voltam a legszarabbul, és utána még antibiotikumot is kellett szednem, terhesség ide vagy oda. A lányomnak semmi baja, már 4 éves, ne aggódj, még ha volt is egy enyhe hőemelkedésed, az nagyon kevés ahhoz, hogy ártson neki.
"mértem testhő de teljesen normális 36;5 volt"
"olvastam nem tesz jót a babának a magas testhő aggódom h valami baja lesz"
NEM VOLT magas testhőd. Akkor mi a kérdés?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!