Veszélyeztetett kismama mehet úszni termálfürdőbe? És szigorúan úszóvízbe? Bár az is termál nem?
Figyelt kérdés
Teljesen jól érzem magam 5 hete semmi panasz. jelenleg 16 hetes vagyok, de az elején 3 véreztem egyszer nagyon durván, de most minden ok. Usszak vagy ne??? Lehet a doki nem támogatná.. nah de mozogni nekem sem ártana óvatosan nem??? És egyébként meg terheseknek szokták ajánlani. Mit gondoltok?2008. jan. 8. 16:58
1/4 anonim válasza:
szia valahol lejebb van még egy kérdés a termál fürdökről de írok neked is róla én 12hetes vagyok kérdeztem a dokit ő nemet mondot mert a termál vizek nagyon erősek a fürdőben a dolgozók is megerősiteték ezt tehát terheseknek nem ajánlot nagy a vetélés kockázat én voltam de csak a parton ücsörögtem és élveztem ahogy a férjem lubickol és olvastam pedig én is imádok uszni de ki birom még ezt a pár hónapot aztán majd megyünk a babával ha ott lesz az ideje jó baba várást
2/4 anonim válasza:
Termál víz abszolult nem tanácsos menni.Pláne hogy rátok nézve tele van bacikkal.Hiányzik egy fertözés neked??Döntsd el mi a fontosabb.Járj el naponta min.fél órát sétálni,vagy végezz kismamatornát.
38 hetes kismama.
3/4 anonim válasza:
Nem értem,hogy veszélyeztetett terhesen,miért kell olyan helyekre menni ahol a legnagyobb a fertőzésveszély. Én nem vagyok veszélyeztetett,de eszembe nem jutna,hogy ilyen helyre menjek. Hogy mit gondolok? Azt,hogy ha te csak az úszásban látod a mozgást és nem fontos a kisbabád egészsége,akkor menj és ússz.
4/4 anonim válasza:
Szia!NEM NEM ÉS NEM!Kismama,ha lehet még otthon se fürödjön meleg vízbe,csak zuhizzon.Ha veszélyeztetett vagy,akkor még a mozgást is óvatosan.Aki nem veszélyeztetett,ő kismama vízi tornára is lehetőleg csak tamponnal járjon,és minél később.Te semmiféleképp ne.De a dokid a mérvadó.Nekem a babám lenne fontos,nem az úszkálás.Ha feküdni kell,hogy megszülessen akkor fekvés!Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!