A afp-s leleten mindenkinek ez van? "Terhes HBSAG elküldve az OEK-be. "?
Azt már tudom hogy a fertőző májgyulladásról van szó,de azt nem hogy mindenkiét oda küldik??
(egyébként az AFP értékem állítólag jó.(1,14.MOM)):):)
17 hetes km
nem tudom, hogy hova küldik, de tény, hogy arra kellett a legtöbbet várni.
off: szerintetek miért nézik a hepatitis B-t (én emlékszem, hogy kaptam ellene oltást 14 éves koromban. meg mindenki az osztályban. )
NEm tudom hogy miért vizsgálják,de tényleg kaptam én is oltás 14 évesen.Rá fogok kérdezni a dokinál hogy mi is ez.Ma kaptam meg az eredményt és nagyon sokan vártak még,így nem volt képem sokat kérdezősködni.:/
Megpróbálok addig neten utána nézni...
Most néztem meg én is az enyémet,és rá van írva,hogy továbbküldve,de nincs,h hova.Doki azt mondta,majd jön.... Nem izgatta különösen!Gondolom tudja,h erre kaptunk anno oltást,és nem lehet baj!
Második baba nálunk,és a fiammal se volt gond.Remélem mostsincs!
Szép napot Nektek.
akkor kb úgy voltak vele, hogy az AFP-t letojták (látszik milyen megbízható vizsgálat...nekem és még sok kismamának is rossz lett az eredmény. én még nem tudom, hogy tényleg baj van-e, de sok történetet elolvasva már nem aggódok különösebben)
a hepatitis meg tényleg a szüléskor fontos, mert ha te fertőzött vagy, akkor a babát kezelni kell, mert ő is elkaphatta.
igen, ezt elfelejtettem írni, hogy a hepa miatt akartak ismét szúrni
az afp-vel senki nem törődött rajtam kívül, de nekem ő az első babám, így még tapasztalatlanként féltem, hogy nincs meg az eredmény és lemaradok valamiről ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!