Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A afp-s leleten mindenkinek...

A afp-s leleten mindenkinek ez van? "Terhes HBSAG elküldve az OEK-be. "?

Figyelt kérdés

Azt már tudom hogy a fertőző májgyulladásról van szó,de azt nem hogy mindenkiét oda küldik??

(egyébként az AFP értékem állítólag jó.(1,14.MOM)):):)

17 hetes km

2010. okt. 27. 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs rajta ilyen szöveg.
2010. okt. 27. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy hova küldik, de tény, hogy arra kellett a legtöbbet várni.

off: szerintetek miért nézik a hepatitis B-t (én emlékszem, hogy kaptam ellene oltást 14 éves koromban. meg mindenki az osztályban. )

2010. okt. 27. 10:20
 3/9 A kérdező kommentje:

NEm tudom hogy miért vizsgálják,de tényleg kaptam én is oltás 14 évesen.Rá fogok kérdezni a dokinál hogy mi is ez.Ma kaptam meg az eredményt és nagyon sokan vártak még,így nem volt képem sokat kérdezősködni.:/

Megpróbálok addig neten utána nézni...

2010. okt. 27. 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Most néztem meg én is az enyémet,és rá van írva,hogy továbbküldve,de nincs,h hova.Doki azt mondta,majd jön.... Nem izgatta különösen!Gondolom tudja,h erre kaptunk anno oltást,és nem lehet baj!

Második baba nálunk,és a fiammal se volt gond.Remélem mostsincs!

Szép napot Nektek.

2010. okt. 27. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:
2-3 éve ezt még az ÁNTSZ csinálta, mert ha fertőző vagy ,tehát pozitív az eredmény ,akkor nekik kell elrendelni a Hepatitis elleni védekezést, oltást a környezetedben. Én is megkérdeztem a dokimtól annak idején, hogy miért kell erre ennyit várni. Más kérdés, hogy nekem el is keverték a leletemet és az AFP-m a 39. héten lett csak világos a számomra és a dokim számára. ;-)
2010. okt. 27. 10:38
 6/9 anonim ***** válasza:
de durva, akkor meg már ugye minek... addig nem is keresték? nem vették le újra a vért?
2010. okt. 27. 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt mondták, hogy ha szülésig ne lesz meg, leveszik újra. Kiderült, hogy egy teljesen másik kerület ismeretlen védőnőjéhez küldték véletlenül, akinek nem volt fontos visszaküldenie. Aztán a központban nyomozták ki, hogy hová is küldték, felhívták a védőnőt, hogy ugyan küldje már vissza. Pont azért mentem a dokimhoz, hogy adjon új beutalót, nagy meglepetés volt, hogy a leletemet lobogtatva várt.
2010. okt. 27. 11:05
 8/9 anonim ***** válasza:

akkor kb úgy voltak vele, hogy az AFP-t letojták (látszik milyen megbízható vizsgálat...nekem és még sok kismamának is rossz lett az eredmény. én még nem tudom, hogy tényleg baj van-e, de sok történetet elolvasva már nem aggódok különösebben)

a hepatitis meg tényleg a szüléskor fontos, mert ha te fertőzött vagy, akkor a babát kezelni kell, mert ő is elkaphatta.

2010. okt. 27. 11:09
 9/9 anonim ***** válasza:

igen, ezt elfelejtettem írni, hogy a hepa miatt akartak ismét szúrni

az afp-vel senki nem törődött rajtam kívül, de nekem ő az első babám, így még tapasztalatlanként féltem, hogy nincs meg az eredmény és lemaradok valamiről ;-)

2010. okt. 27. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!