Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez tényleg így van?

Ez tényleg így van?

Figyelt kérdés
Ma voltam nőgyógyásznál. Kèt aszisztens nő is bent volt. Ösztönösen elkezdtem simogatni a pocakomat (31 hetes vagyok). Aztán rám kiabáltak, hogy fejezzem be. Ilyet tilos csinálni. Nagyon megijesztettek. Utána görcsöltem is vagy 10 percig. Aztán mondták, hogy biztos azért mert simogattam.
2024. ápr. 10. 14:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
45%
Miért, a kérdezőnek honnan tudod van e bármilyen hasonló jellegű gondja?! Mivel ez tény, hogy a simogatás ezt okozza, felelőtlenség azt állítani a kérdezőnek, hogy ez baromság..
2024. ápr. 10. 15:40
 12/22 A kérdező kommentje:

Semmi bajom nincsen, mindent rendben találtak. Csak rám lett kiabálva, hogy ezt azonnal fejezzem be. Meg mikor leültem “ beszélgetni” velük, a doki írt a kiskönyvembe, a két nő faggatott. Azt mondta az egyik aszisztens vegyem le a bugyimat, feküdjek az ágyra. Mikor felálltam, rám szólt : Nem mondtam, hogy még felállhat!”

Mindezt Fejér megye egyik csodálatos kórházában. :)))

2024. ápr. 10. 16:29
 13/22 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon sajnálom, hogy így bántak veled! Felháborító, hogy ilyen hangnemet megengedtek maguknak.

Viszont valóban provokálhat görcsöket, nekem férjem nőgyógyász mikor látja, hogy simogatom a pocakom mindig mondja, hogy "Kicsi, csak tedd rá a kezed és beszélj hozzá, de kérlek ne simogasd".

Ettől függetlenül én imádom óvatosan és gyengéden simizni és soha nem okozott görcsöt, ellenben a stressz igen, szóval szerintem te is inkább azért görcsöltél mert megijesztettek és bestresszeltettek a rendelőben.

Boldog babavárást kívánok! Remélem csak jobb tapasztalataid lesznek a kórházi személyzettel a továbbiakban!

2024. ápr. 10. 16:37
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Na miért inkább ezért mentünk magánba. Nem tenyészállat vagyok, hogy így beszéljenek velem. Inkább kicsengettük azt a 1.5 milliót.
2024. ápr. 10. 17:04
 15/22 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó, menj már
2024. ápr. 10. 17:05
 16/22 anonim ***** válasza:
14%
Ja, szerencséd, hogy nem lett semmi a gyerekkel, mert egyből vitték volna államiba veled együtt. Gáz, hogy a 1,5 millából nem futja arra a biztonságra amire kellene. Elvárná az ember, hogyha már ennyit fizet, akkor biztonságban érezze magát és nem lebeg a feje felett, hogy lehet ígyis meg úgyis az államiban köt ki.
2024. ápr. 10. 17:08
 17/22 anonim ***** válasza:
63%
Fogalmad nincs a magán ellátásról látom, csak hallomásból ismered. Nem az a gyakori, hogy "valami probléma legyen a gyerekkel". Nem értem miért ne választhatnám, ha megtehetem és nem akarom, hogy állatként bánjanak velem egy állami kórházban, csak mert az tb alapon van.
2024. ápr. 10. 17:26
 18/22 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem baromság, én nagyon sokat voltam a kórházban, soha senki nem mondta, hogy ne simogassam a hasam. Van egy-ket paraszt, de el kell őket küldeni a francba. Itt az ideje megtanulni, mert nemsokára már a baba érdekeit is te képviseled.
2024. ápr. 10. 17:39
 19/22 A kérdező kommentje:
Hát én úgy vagyok vele, amit lehet tb alapon próbálok elintézni. De nagyon azon vagyok, hogy magánban folytatom. NST-re nem tudtak adni időpontot mert meg kell várnom amíg májusban újra rám néz a nődoki és leveszi a tenyészetet. Remélhetőleg benne maradok a szükséges hetekben. De az is lehet, hogy megunom az egészet és holnap kérek időpontot magánba. NST 36. héttől van úgy tudom. Annyit nem írtak a papírra uh-on hogy milyen fekvésű jelenleg, illetve mekkora a súlya. Le sem sz@rnak. Ha meg felemelem a hangomat akkor legközelebb még köszönni sem tudnak. :( Valaki írta, hogy fizetni kell, hogy biztonságban érezze magát az ember. Ebben nagyon egyetértek. :/
2024. ápr. 10. 17:43
 20/22 A kérdező kommentje:
18-as! Elküldeni őket a francba? Minden alkalommal elküldöm őket. Az egyik nagyon kedves “ doktor úr” mikor rákérdeztem, hogy milyen nemű lesz a babám, kiröhögött majd azt mondta: 18 évesen eldönti! Ha-ha-ha!! Mókamester. Elküldtem a francba. De mindegy melyik van, ha nem az orvos akkor az aszizstensek tajparasztok.
2024. ápr. 10. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!