Miért, a kérdezőnek honnan tudod van e bármilyen hasonló jellegű gondja?! Mivel ez tény, hogy a simogatás ezt okozza, felelőtlenség azt állítani a kérdezőnek, hogy ez baromság..
2024. ápr. 10. 15:40
12/22 A kérdező kommentje:
Semmi bajom nincsen, mindent rendben találtak. Csak rám lett kiabálva, hogy ezt azonnal fejezzem be. Meg mikor leültem “ beszélgetni” velük, a doki írt a kiskönyvembe, a két nő faggatott. Azt mondta az egyik aszisztens vegyem le a bugyimat, feküdjek az ágyra. Mikor felálltam, rám szólt : Nem mondtam, hogy még felállhat!”
Mindezt Fejér megye egyik csodálatos kórházában. :)))
Nagyon sajnálom, hogy így bántak veled! Felháborító, hogy ilyen hangnemet megengedtek maguknak.
Viszont valóban provokálhat görcsöket, nekem férjem nőgyógyász mikor látja, hogy simogatom a pocakom mindig mondja, hogy "Kicsi, csak tedd rá a kezed és beszélj hozzá, de kérlek ne simogasd".
Ettől függetlenül én imádom óvatosan és gyengéden simizni és soha nem okozott görcsöt, ellenben a stressz igen, szóval szerintem te is inkább azért görcsöltél mert megijesztettek és bestresszeltettek a rendelőben.
Boldog babavárást kívánok! Remélem csak jobb tapasztalataid lesznek a kórházi személyzettel a továbbiakban!
2024. ápr. 10. 16:37
Na miért inkább ezért mentünk magánba. Nem tenyészállat vagyok, hogy így beszéljenek velem. Inkább kicsengettük azt a 1.5 milliót.
2024. ápr. 10. 17:04
2024. ápr. 10. 17:05
Ja, szerencséd, hogy nem lett semmi a gyerekkel, mert egyből vitték volna államiba veled együtt. Gáz, hogy a 1,5 millából nem futja arra a biztonságra amire kellene. Elvárná az ember, hogyha már ennyit fizet, akkor biztonságban érezze magát és nem lebeg a feje felett, hogy lehet ígyis meg úgyis az államiban köt ki.
2024. ápr. 10. 17:08
Fogalmad nincs a magán ellátásról látom, csak hallomásból ismered. Nem az a gyakori, hogy "valami probléma legyen a gyerekkel". Nem értem miért ne választhatnám, ha megtehetem és nem akarom, hogy állatként bánjanak velem egy állami kórházban, csak mert az tb alapon van.
2024. ápr. 10. 17:26
Szerintem baromság, én nagyon sokat voltam a kórházban, soha senki nem mondta, hogy ne simogassam a hasam. Van egy-ket paraszt, de el kell őket küldeni a francba. Itt az ideje megtanulni, mert nemsokára már a baba érdekeit is te képviseled.
2024. ápr. 10. 17:39
19/22 A kérdező kommentje:
Hát én úgy vagyok vele, amit lehet tb alapon próbálok elintézni. De nagyon azon vagyok, hogy magánban folytatom. NST-re nem tudtak adni időpontot mert meg kell várnom amíg májusban újra rám néz a nődoki és leveszi a tenyészetet. Remélhetőleg benne maradok a szükséges hetekben. De az is lehet, hogy megunom az egészet és holnap kérek időpontot magánba. NST 36. héttől van úgy tudom. Annyit nem írtak a papírra uh-on hogy milyen fekvésű jelenleg, illetve mekkora a súlya. Le sem sz@rnak. Ha meg felemelem a hangomat akkor legközelebb még köszönni sem tudnak. :( Valaki írta, hogy fizetni kell, hogy biztonságban érezze magát az ember. Ebben nagyon egyetértek. :/
20/22 A kérdező kommentje:
18-as! Elküldeni őket a francba? Minden alkalommal elküldöm őket. Az egyik nagyon kedves “ doktor úr” mikor rákérdeztem, hogy milyen nemű lesz a babám, kiröhögött majd azt mondta: 18 évesen eldönti! Ha-ha-ha!! Mókamester. Elküldtem a francba. De mindegy melyik van, ha nem az orvos akkor az aszizstensek tajparasztok.
Kapcsolódó kérdések: