Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8+2 hetes terhesség, de...

8+2 hetes terhesség, de azonos erősségű csík a terhességi teszten?

Figyelt kérdés
Érdeklődésképpen csináltam egy hcg tesztet, ahol a két csík erőssége nagyjából megegyezik. Valahol, mintha régen olvastam volna, hogy magas hcg szint esetén meg tudnak bolondulni a tesztek, de most nem találom. Járt már más is így vagy aggódnom kéne?
2024. ápr. 9. 16:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Jézusom...
2024. ápr. 10. 09:35
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
Neked valami agybajod van.
2024. ápr. 10. 10:35
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
De akkor miért nem vérvételeket csináltatsz?
2024. ápr. 10. 11:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Teljesen feleslegesen idegeled magad. Ebbe bele fogsz csavarodni.

A terhességi teszt az arra való hogy kimutassa a terhességet. Neked ez meg volt. Szerintem semmi mást nem mutat egy terhességi teszt. Minden más csak találgatás, semmi valós, tudományos dolog nincs mögötte. Ha igen, akkor írná a használati útmutató.

Azért feltételeztük hogy nem voltál ultrahangon, mert normális ember ultrahang után nem megy vissza a kezdetekhez. Te meg kezdetleges dolgokkal próbálkozol.

Ebbe te bele fogsz rokkanni agyilag.

2024. ápr. 10. 11:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Csak szimplán volt itthon még tesztem, kiváncsi voltam, hogy mennyivel lesz erősebb a kontroll ilyen idős terhességben, mint a teszt. Meglepődtem, hogy azonosak lettek és kíváncsi lettem, járt-e mas is így. A kérdésben valóban nem fogalmaztam pontosan, de az első kommentemben ki is fejtettem, mire is gondolok. Aztán amikor láttam, hogy még így sem ment át a dolog, és szinte senki sem a kérdésre válaszol, inkább rákerestem és meglepődtem, hogy még az irodalma is megvan ennek a jelenségnek. Szerintem érdekes, nyilván nem kell benne egyetérteni, meg lehet maradni a rosszindulatu hápogásnál is (tisztelet a kivételnek) :)
2024. ápr. 10. 12:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is csináltam ilyen "line progress" teszteket

(Mielőtt bárki ítélkezne, igen tisztában vagyok vele hogy felesleges és hülyeség, de sokakat megnyugtat főleg kémiai terhessegeket "jelez" )

8 hetesen már nagyon magas a hcg szint, nem feltétlenül lenne sötétebb a teszt. A neten írták hogy elofordulhat a hook efekt ami annyit jelent hogy túl sok a hcg hogy megfelelően működjön a teszt, így van aki negatívat is tesztel.

De ezek a tesztek nem alkalmasak area amire anno én is használtam. Nem jo mérce hogy emelkedik e megfelelően a hcg. Nekem pl az első terhessegemnel 6. Heten is teszteltem és szép erős vonal volt. Sajnos as missed ab. lett.

2024. ápr. 11. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!