Kismamik! Nektek is kevesebbet vagy gyengébben mozog a Picúr odabent ebben a 2napban? Vagy csak nekem?
Figyelt kérdés
köszönöm előre is a válaszokat!28hetes kismami2010. okt. 26. 15:20
1/7 anonim válasza:
nekem is mintha gyengébben mozogna. biztos érzékenyek a frontra. az a lényeg, hogy ha keveset is, de mozog.
19 hetes
2/7 anonim válasza:
Szia! Ugyanez! 19 + 4 hetes vagyok, és az utóbbi három napon csak ímmel-ámmal mozdult meg! :) De azért mozog ő! Ne aggódj!
3/7 anonim válasza:
Azt hiszem akkor én is kicsit megnyugszom! :) Nekem is az elmúlt 3 napban kevesebbet rugdosott inkább "csak" mocorgott! Kicsit aggódtam is...
27 hKm
4/7 anonim válasza:
Sziasztok!
Olvasom a válaszokat,és egy kicsit megnyugodtam.Én is úgy érzem,hogy az utóbbi 3 napban nem mozog olyan aktivan a picim,mint ahogy amúgy szokott.Már azért aggódtam egy kicsit!!!!
De akkor ezek szerint nem csak nálam.
Biztos valami front van!
Reméljük nem tart sokáig!
boldog babavárást mindenkinek!
Üdv!26 hetes kismama
5/7 anonim válasza:
Sziasztok! A 19 + most már 5 vagyok! Nekem ma mocorgott megint sokat! Nektek? :)
6/7 A kérdező kommentje:
szia!igen egy picivel többet.:)már megnyugodtam h nem vok vele egyedül:)
2010. okt. 28. 13:39
7/7 anonim válasza:
Oké! :) Meg is nyugodhatsz.
Én ma voltam a kötelező ultrahangon, és minden rendben.
Mindenkinek további szép babavárást kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!