5+4 napon üres petezsák?
Veszteség miatt hamarabb mentem dokihoz, de sajnos egy 14mm-es szabályos petezsák látszódott, de még nem láttunk benne semmit.
Volt valakinek így? 2 hét múlva kell vissza mennem.
Ez még így nem sokat jelent. 2 hét múlva kiderül.
Értem én, hogy volt egy veszteséged és izgulsz, ezért hamarabb mentél, de végül mire is volt jó?
Én is pont,hogy később mentem pont ezért. Mert egyrészt amúgy se tudnak mit sokat sajnos a vetéléseknél csinálni,sajnos. Én pedig nem lennék előrébb,ha még rá is ijesztenének és a körmöm rágnám két hétig bizonytalanságban. Ha pedig mindent rendbe talál 5 hetesen,még lehet gond,szintén nem nyugodnék meg. Én próbáltam emiatt minél későbbre húzni,ha nincs panaszom. Addig se kattogtam,megmaradt a reményérzés is nálam és nyugodtság is. Most a másodiknál legszivesebben 12 hétig nem mentem volna. :D
Doki mit mondott kérdező? Azt gondolom,próbálj ne agyalni addig és ne a legrosszabb forgatókönyv legyen előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!