Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5+4 napon üres petezsák?

5+4 napon üres petezsák?

Figyelt kérdés

Veszteség miatt hamarabb mentem dokihoz, de sajnos egy 14mm-es szabályos petezsák látszódott, de még nem láttunk benne semmit.

Volt valakinek így? 2 hét múlva kell vissza mennem.

2024. márc. 22. 16:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%

Ez még így nem sokat jelent. 2 hét múlva kiderül.

Értem én, hogy volt egy veszteséged és izgulsz, ezért hamarabb mentél, de végül mire is volt jó?

2024. márc. 22. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Érdekes , én pont , hogy valamivel (nem sokkal) később mentem vetélés után. Szorítok,hogy minden rendben legyen.
2024. márc. 22. 20:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is pont,hogy később mentem pont ezért. Mert egyrészt amúgy se tudnak mit sokat sajnos a vetéléseknél csinálni,sajnos. Én pedig nem lennék előrébb,ha még rá is ijesztenének és a körmöm rágnám két hétig bizonytalanságban. Ha pedig mindent rendbe talál 5 hetesen,még lehet gond,szintén nem nyugodnék meg. Én próbáltam emiatt minél későbbre húzni,ha nincs panaszom. Addig se kattogtam,megmaradt a reményérzés is nálam és nyugodtság is. Most a másodiknál legszivesebben 12 hétig nem mentem volna. :D

Doki mit mondott kérdező? Azt gondolom,próbálj ne agyalni addig és ne a legrosszabb forgatókönyv legyen előtted.

2024. márc. 22. 21:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5+4 napnál 10mm szabálytalan üres petezsákom volt, két hét múlva embrió szívhanggal.
2024. márc. 23. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!