Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes terhes vagyok. De...

17 hetes terhes vagyok. De még nem látszik rajtam semmi (ruhán kersztül). Vagyis mások nem veszik észre. Hízni még csak 1kg-ot híztam. Ez ugye nem gond?

Figyelt kérdés
A babám már mozog kicsit,érzem.
2009. jan. 4. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:

De jó neked! Én ilyenkorra már legalább 6 kg szedtem fel. Egyáltalán nem baj,h. nem híztál. Biztos nem is eszel annyit. Én sokat ettem, néha rengeteget :-/. Állítólag látványos kb.a 20 hét körül lesz a pocak ill. a hízásnak is akkor kéne kezdődnie.Rajtam már hamarabb látszott, de mondom én híztam is rendesen.Szóval az nem a baba miatt volt sztem.

Doki meg védőnő mit mond?

34 hetes kismami kb.15 kg plusszal.

2009. jan. 4. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen még nálam sem volt egyértelmű. Csak úgy a 20-22. hét után lett látványos a pocakom ruhán keresztül. Akkoriban rajtam is csak 1 kg plusz volt.

Most 34 hetes vagyok, óriási pocakkal, és 9 kg plusszal.

Úgyhogy szerintem normális :-)

2009. jan. 5. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
szia!en is 17hetes vagyok,es kb en is 1kg-ot hiztam.ha ez megnyugtat,nekem meg szerintem ruha nelkül sem lehet lätni a hasam,csak minimäisan.pedig mär alig värom,hogy vegre nagy legyen!csak legyünk türelmesek! :)
2009. jan. 5. 10:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy az egyben ugyanaz nálam is a helyzet, mint nálad. Szerintem semmi okunk aggódni. :)
2009. jan. 5. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!