6hetes terhes vagyok es beteg. Mit csinaljak?
A sárgás-zöldes orrváladék általában bakteriális eredetű betegségnél van, ezt nem tanulta a kedves eü.végzettséggel rendelkező válaszoló?
Én a helyedben beszedném, mielőtt felülfertőződik és kapsz egy jó kis arcüreggyulladást vagy középfülgyulladást, aminek sokkal rosszabb szövődményei lehetnek.
14-es sargas zoldes orrvaladek a virusnal is van, csak szolok.
Ha nem lazas, teljesen felesleges antibiotikumot kapdosni.
Szedd be az augmentint.
Én gyűlölöm a gyógyszereket, de 5+5 hetesen lettem annyira rosszul, hogy muszáj volt beszédnem.
2 nappal korábban voltam dokinál akkor még nem volt olyan rossz, a nátha ráment a fülemre de csak egy kicsit gyulladt be, nem volt váladék se a fülemben sem a torkomon. Másnap szuperül voltam, majd 3.nap az ügyeletre mentünk annyira rosszul voltam, fájt mindenem, ment fel a testhőm.
És nekem átlátszó váladék jött csak az orromból se nem sárga se nem zöld.
Arcüreg gyulladásom lett.
Különben ezt a fajta antibiotikumot lehet várandósság alatt, 34 hetesen covidos lettem az előző gyereknél, akkor is kellet.
Ma már 7hetes vagyok. A betegség után voltam ultrahangon és minden rendben a kicsivel ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!