Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hetes terhes vagyok es...

6hetes terhes vagyok es beteg. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
lassan 2hete beteg vagyok, csak torokfajassal kezdodott, tartott 5napig, utana kezdodott a kohoges es orrdugulas. Altalanos allapotom jo, laz nem volt de ejjel es reggel a legrosszabb. Mikor felkelek sokat felkohogok es az orrombol is jon sargas-zoldes. De napkozben szaraz a kohogesem es az orrom is csak dugul. A csaladorvosom antibiotikumot irt ki...a nogyogyaszom azt mondta ne szedjem...gyogynovenyes kapszulakat szedek de mindjart azoknak is vege. Tanacstalan vagyok :( volt esetleg valaki aki antibiotikum nelkul valahogy csak tul lett rajta? Nogyogyaszom szerint persze hogy tovabb tart terhesen a gyogyulas. Felek a gyogyszertol is, nehogy bajt okozzon :(

márc. 15. 10:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Lazam nincs es nem is volt
márc. 15. 12:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Nyugodtan adj neki még egy kis időt. Ha van lehetőséged, ülj ki a napra, hadd süsse az arcod, nekem az látványosan szokott segíteni gyógyulni.
márc. 15. 12:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért a nátha és a zöldes sárga váladék között van némi különbség
márc. 15. 12:34
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

A sárgás-zöldes orrváladék általában bakteriális eredetű betegségnél van, ezt nem tanulta a kedves eü.végzettséggel rendelkező válaszoló?

Én a helyedben beszedném, mielőtt felülfertőződik és kapsz egy jó kis arcüreggyulladást vagy középfülgyulladást, aminek sokkal rosszabb szövődményei lehetnek.

márc. 15. 13:19
 15/17 anonim ***** válasza:
26%

14-es sargas zoldes orrvaladek a virusnal is van, csak szolok.

Ha nem lazas, teljesen felesleges antibiotikumot kapdosni.

márc. 15. 15:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15! Szerintem az orvos nem véletlenül írta fel neki, főleg hogy várandós. Nyilvánvalóan azért mert szükséges.
márc. 15. 16:33
 17/17 anonim ***** válasza:
58%

Szedd be az augmentint.

Én gyűlölöm a gyógyszereket, de 5+5 hetesen lettem annyira rosszul, hogy muszáj volt beszédnem.

2 nappal korábban voltam dokinál akkor még nem volt olyan rossz, a nátha ráment a fülemre de csak egy kicsit gyulladt be, nem volt váladék se a fülemben sem a torkomon. Másnap szuperül voltam, majd 3.nap az ügyeletre mentünk annyira rosszul voltam, fájt mindenem, ment fel a testhőm.

És nekem átlátszó váladék jött csak az orromból se nem sárga se nem zöld.

Arcüreg gyulladásom lett.

Különben ezt a fajta antibiotikumot lehet várandósság alatt, 34 hetesen covidos lettem az előző gyereknél, akkor is kellet.

Ma már 7hetes vagyok. A betegség után voltam ultrahangon és minden rendben a kicsivel ☺️

márc. 15. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!