Mikor mentetek baba mozira? Megéri, és kb mennyi ideig háthatjátok a babát? És sikertelen babamozi esetén ugyan annyit kell kifizetni mint egy sikeresnél? Mennyire hasonlított a megszületett csecsemő azokra a képekre?
Sziasztok, már sok félét hallottam mikor érdemes babamozira menni, 24-36 hét között de volt aki kifejezettem azt javasolta, hogy a 26-28 hét között érdemes, ti mikor voltatok?
Baba mozi alatt mit néztetek? Végig abban a 4 vagy 5D vidióban láttátok? Vagy a nagyrésze inkább 2D volt csak néha volt 5D? És ti miket kaptatok? Tényleg jár hozzá egy videó felvétel? Plusz pár darab kép?
És ha pl sikertelen lesz a babamozi mert a gyerek egyáltalán nem mutatja az arcát vagy pont úgy fekszik hogy alig látunk belőle valamit, akkor ugyan úgy több tízezret kikel fizetni? Vagy ez hogy működik akkor is kapunk valami képet? Es amúgy lehet kérni hogy melyik képet akarjuk? Pl ha van más ami jobban tetszik akkor azt lehet kérni hogy azt szeretnénk vagy random kinyomtat pàrat amire ő úgy gondolja hogy jó?
Kétszer voltunk, a 24. és a 29. héten.
Az első alkalom még korai volt, de volt rá esély, hogy befektetnek a kórházba, így elmentünk, hogy a férjem is lássa a picit (covid alatt semmilyen vizsgálatra nem jöhetett)
10 perc után hátat fordított, ezzel vége is lett a dolognak, elkérték a teljes összeget. A második alkalom másik helyen történt, ott legalább fél órát voltunk, megmozgatták, ha nem volt jó a szög, ott ő is sokkal szebb volt már, nem annyira ufo
első gyerekkel 27. héten voltunk ha jól emlékszem de több, mint 10 éve volt, nem voltak olyan szép képek, mint 2 éve a tesónál
két külön helyen voltam, mindegyiknél kaptam az egész vizsgálatról videót, 2d módban mérték a méreteket, megnéztek mindent. először dvd-n voltak a képek és a videó és azt hiszem nyomtatott kép nem volt de már régen volt.
másodiknál 1 nagyméretű és 2 vagy 4 kisebb képet kaptunk
az kicsit gáz volt a második helyen, hogy pont aznap (hétfőn) emeltek árat több ezer forinttal (azt hiszem 4ezer) és előre nekünk nem jelezték ezt, csak érkezéskor a pulton kihelyezve láttuk, szóban sem mondta senki. szerintem korrektebb lett volna ha az időpontfoglaláskor érvényes áron csinálják. nyilván emiatt már nem mentünk haza. most persze, hogy várandós vagyok újra, akciók vannak és olcsóbb a babamozi, de gondolom mire elérem azt a terhességi hetet, hogy érdemes lesz menni megint emelni fognak :D
különben mondta a szonográfus, hogy az előttem lévő kismamának a babája még lépcsőzés hatására sem volt hajlandó átfordulni, hogy értékelhető képet csináljanak róla, így neki nem kellett fizetni hanem visszamegy másik napon
ja bocsi az lemaradt, a 2. babával 28 hetesen voltam
ha emiatt aggódsz, hogy mi lesz ha nem sikerül jó felvételt készíteni akkor érdeklődj telefonon róla, biztosan megmondják náluk mi a szokás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!