Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen fájdalomcsillapítót...

Milyen fájdalomcsillapítót lehet szedni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Pár napja kihúztak egy fogamat és rettenetesen fáj esténként, ha valaki tud kérem segítsen Köszönöm!Egy 6 hónapos kismama
2008. jan. 8. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a Rubophent hallottam.
2008. jan. 8. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Én egyedül az Algopiryn-t hallottam abból is csak végszükség esetén.Meg kellene kérdezni a fogorvosodat vagy a nőgyógyászodat.
2008. jan. 8. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Algopyrin vagy a gyógyszertárban kérdezz rá, milyen homeopátiás bogyó létezik rá.
2008. jan. 8. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom a rubophen lázcsillapító és erre nem is jó,nekem a fogorvosom azt mondta semmilyen gyógyszert nem lehet szedni!!!Az algopirint halottam sok felől,viszont azt is hallottam,hogy azt sem szabad .Én rengeteget küszködöm fejfájással,mégis tűrök.Azt tudom javasolni,mert én is fogászati szakmában vagyok,hogy ha nyílt még a húzás helye kicsit is,akkor öblögess betadinos vizes oldattal,de ne corsodillal-az nem jó,vagy kipróbálhatod a sós vizet is az fertőtlenít szintén.Ha annyira elviselhetetlen a fájdalom kérd a nőgyógyászod és a fogorvosod tanácsát is ki,mert van olyan fogorvos aki nem vállal kockázatot és nem enged meg semmit,de van aki rugalmasabb,de ha valami baja lenne a picinek akkor azzal úgysem a doki fog együtt élni...Szóval ne higgy el rögtön mindent,kérdezz meg több orvost is és próbáld ki a házi gyógymodokat is amiket írtam.Remélem segíteni fog!!!
2008. jan. 8. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a terhességem alatt migrénes fejfájásom volt, szedhettem algópirint és efferalgam pezsgőtablettát is.

Azért a dokiddal mindenképpen beszélj. Jobbulást!

2008. jan. 8. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

a PARAMAX Rapid ( 500 mg-os) terhesség és szoptatás alatt is szedhető!!

Kérdezz rá a védőnőnél vagy a gyógyszerésznél...nekem a védőnőm javasolta fejfájásra, de fogfájásra is kiváló!

Jobbulást!

Üdv:20 hetes kismama

2008. jan. 8. 13:57
 7/7 anonim ***** válasza:
40%
Csak homeopátiás bogyó,a többit felejtsd el.
2008. jan. 10. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!