37 éves kor felett hogy működnek a terhességi vizsgálatok? Van eza genetikai vizsgálat arra gondolok. Hogy ha maganba megyek el csináltatni akkor az államiba is kell ?
Ajánlom a Trisomy alap tesztet, ami ugyanazt a 3 leggyakoribb kromoszóma betegséget szűri 130 ezer forintért, mint amit a Prena 200-ért.
Kombinált árát inkább ebbe tegyétek.
A prena olcsóbbik verziója csak a Down szindrómát szűri. Ez 3 éve se volt másképp, nem véletlenül nem választottuk.
Off, de hol csinaltak a kombinaltat 40-50ezerert? Nekem 17ezerbe kerult most februarban.
Ki is jott magas kockazat a down-ra, amniocentezist javasoltak, marciusra kaptam idopontot. En ugy tudom, a nipt tesztek eredmenyet nem fogadjak el, ha megszakitasra kerulnet a sor. Illetve ha a vervetel utan beigazolodik valami rendellenesseg, a magzatviz mintavetelre mindenkeppen sor kell keruljon.
38 voltam kombi eszembe sem jutott a korom miatt, anyai vér tesztet csináltattam.
Az uh engem nem nyugtatna meg 41 évesen az uh n volt orrcsont, tökéletes nyakiradő, de anyai vér teszt kihozta downt amit igazolt a biopszia.
Ha nincs pénzed anyaira inkább szurasd meg magad, kellemetlen, de nem fáj.
Én tudtam, hogy beteg baba így a szúrás másnapján emelgettem a 13kg os fiam, hogy ne műtét legyen, semi nem volt kis görcsöm sem lett, így sajnos maradt a műtét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!