Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen dr. Timmermann Gábor...

Milyen dr. Timmermann Gábor új rendelője?

Figyelt kérdés
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy az ún. nulladik UH-ot ő csinálja? Emberileg bánik a páciensekkel?
2010. okt. 25. 09:21
 1/3 A kérdező kommentje:
A kérdés helyesen: hogy bánik a páciensekkel.
2010. okt. 25. 09:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az új rendelőjében még nem voltam(csak a neten láttem a honlapján,igazán jól néz ki),de a dokit ismerem.Emberséges,kedves,alapos,nagyon szeretik a kismamák,páciensek.Azt én is jó tanácsként kaptam,hogy ha lehet már terhesség tervezése előtt keressem meg(és konzultáljak Vele),mert csak bizonyos számú kismamákat vállal(adott hónapban,fogadott dokiként,szüléslevezetést).Ezt is nagyon korrektnek tartom,mert nem arról van szó,hogy lehet 20 fogadott kismamája szül,és senkinél nem tud teljes értékűen lenni.A másik,hogy nincs fix tarifája a szülésre.Ami miatt még nem tudom,Nála szülöm-e a 3. gyereket,hogy most már a SOTE II-n van,és nekem nem szimpi ott pár dolog...
2010. okt. 25. 09:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy közeli jó barátnőm szül majd nála, évek óta hozzá jár, ő már operálta is valami nőgyógyászati nyavajával és maximálisan meg van vele elégedve. Emberileg és szakmailag egyaránt.
2010. okt. 25. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!