Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor tartozhatok már ide...

Mikor tartozhatok már ide közétek? ;- (

Figyelt kérdés

Bocsánat, hogy ide írom ki, de annyira el vagyok már keseredve.... 16 hónapja próbálkozunk a babával, sikertelenül... Minden reggel olvasgatom a gyiket, és elképzelem milyen jó lesz ha ebben a kategóriában kérdezgethetek már.. mindig az jut az eszembe ha összejött volna az elején már rég babázhatnák. Járunk a BMC-be, már csak a hsg van hátra amitől nagyon félek. Minden éjjel azt álmodom, hogy pozitívat tesztelek.. Olyan jó érzés álmomban, olyan boldog vagyok, de persze felkel ébredni. Már úgy érzem sose fogok játszani veletek pocakos fotós képest.. Elnézést az elkeseredésért.

Köszönöm , hogy meghallgattatok.

2010. okt. 25. 08:41
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Gratulálok kedves "idiota" most már anyuka. Sok boldogságot nektek!!!!!!! Hál' Isten bejött a jóslatod. Nagyon jól estek a szavaitok akkor is, és most is. Sokszor olvastam a kérdést utólag is, hogy erőt merítsek!
2010. dec. 8. 09:37
 22/39 anonim ***** válasza:

NE haragudj, hogy ezt írom, de akármilyen nehéz: próbáljatok meg nem erre koncentrálni, nem ebbe a tudatba élni, hogy nem lehet baba, mivel ha görcsösen akarjátok, biztos, hogy nagyon nehezen fog összejönni.

Egyik ismerősömmel is pont ez volt a helyzet, bár ők 4 évet próbálkoztak sikertelenül. Mindent kipróbáltak, de semmi.

Teljesen letettek róla, és egyik nap a férfi elvitte őt vacsorázni, ahol picit többet ittak a kelleténél (felszabadultak lettek, szóval járni tudtak..) és egy jó éjszakát töltöttek együtt, és így jött nekik össze, mert eszükbe nem jutott, hogy nem lehet babájuk.

Szóval ne add fel! Csak ne görcsöljetek rajta annyira! Spontán biztos össze fog jönni, nagyobb siker lesz!

Nagyon nagyon sok szerencsét és nagyon drukkolok nektek!

2010. dec. 8. 09:44
 23/39 anonim ***** válasza:
Jaj! Előző vagyok! Gratulálok! Teljes szivemből!
2010. dec. 8. 09:46
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Én is meghatódtam :))...

Üdv. a terhesség kategóriában!!

Gratulálok!!!

2010. dec. 8. 09:52
 25/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :) Én is 5 hetes vagyok, mondjuk mi "csak" 5 hónapot próbálkoztunk, de semmi panasz lényeg hogy sikerült! Drukkolok hogy minden rendben menjen, remélem segitett és segiteni is fog a sok biztatás amit itt kaptál! :)
2010. dec. 8. 10:07
 26/39 anonim ***** válasza:

Nem kell ehhez kismaminak lenni, nekem már született 2 kislányom/ 31 és 14 hónaposak/, de úgy bőgők mint egy pólyás! :D

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon Boldog és probléma mentes 9 hónapot kívánok!

Boldog Karácsonyt!

2010. dec. 8. 10:11
 27/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!!!! Köszönöm!!!!!!

esküszöm kinyomtatom a válaszokat!!!!! Nagyon kedvesek vagytok!!!!

2010. dec. 8. 10:13
 28/39 anonim ***** válasza:

Olvastalak én is akkor!Nem írtam, mert nem akartam közhelyeket, azt úgyis annyit hallottál.(Érdemit nem tudtam, mert nekünk hamar jött, ahogy kigondoltuk)Persze nagyon együtt éreztem.Sokszor elolvastam, hátha van fejlemény!Én is meghatódtam!:)))Szívből kívánok boldog kismamaságot, rengeteg örömet és jó egészséget.Sokaknak reményt adtál.(És ez nagyon fontos!)Minden jót.

24 km

2010. dec. 8. 10:26
 29/39 anonim ***** válasza:
Nagyon sok boldogsagot,es problemamentes terhesseget meg minden jot. Garatula!!!!!!!
2010. dec. 8. 11:13
 30/39 anonim ***** válasza:
Éppen írni akartam valami vígasztalót a kérdésedre, mikor végigolvastam az egészet, és nagyon gratulálok!!! Nekem is 6 évig nem sikerült, aztán mikor elhatároztam, hogy akkor itt bizony lombik lesz, egyszer csak pozitív lett a teszt... Most a harmadik babámat várom, 33 hetes kismama vagyok. A másik kettő már a védekezés ellenére fogant... :) Szóval, ha egy üzlet beindul...
2010. dec. 8. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!